MedlemskapMine bookingerKundeservice
A bowl with mussels served at The Social Bar & Bistro.

The Social Bar & Bistro – klassiske retter i Stavanger

Book nå

Midt i den pulserende og levende vestlandsbyen Stavanger finner du The Social Bar & Bistro. Her kan du nyte klassiske bistroretter med en moderne vri – enten du craver en saftig burger, en skikkelig god pastarett eller en klassisk Cæsarsalat. Stemningen er i tillegg upåklagelig god.

Alt fra pasta til salat og burgere

I hjertet av Stavanger, midt i begivenhetenes sentrum, åpenbarer den herlige restauranten The Social Bar & Bistro seg. Her er det bare å ramle inn med vennegjengen, storfamilien, kolleger eller daten og nyte klassiske bistroretter med en moderne vri. Du får alt fra klassiske pastaretter til all-time favoritter som Cæsarsalat og saftige burgere. Og hva med å starte det hele med en tallerken fylt av italienske fristelser eller noen av de andre smakfulle “snacksene”?

Følelsen av tilhørighet og samhold

The Social Bar & Bistro er et slikt sted du gjerne kan se på som din andre stue, et sted å diskutere jobb med kolleger eller bare en en skikkelig trivelig restaurant hvor du kan nyte det gode selskap av venner, familie eller en ny date. Konseptet til The Social er å gi alle mennesker følelsen av tilhørighet og samhold, og nettopp denne følelsen skal du få når du setter deg ned ved et av bordene.

Åpningstider

Åpningstidene kan variere på helgedager og i spesielle perioder. Kontakt oss for aktuelle åpningstider.

Kontakt

 • locationPinAdresse
  Arne Rettedals gate 14, 4008 Stavanger
 • contactPhoneTelefon
  +47 51 50 25 00
 • emailContactE-post
  stavanger@socialbarbistro.no
 • calendarBordreservasjon
  Book nå