Medlemskap
Pasta dish at The Social Bar & Bistro.

The Social Bar & Bistro

Klassiske bistroretter i moderne innpakning i Stavanger

Samme om du er ute etter en avslappet middag, en festlig kveld eller en koselig afterwork, vil du garantert finne det her. Velkommen til en gastronomisk opplevelse utenom det vanlige på The Social Bar & Bistro på Clarion Hotel® Energy!

Klassiske retter med en moderne vri

Menyen på The Social Bar & Bistro er fylt med deilige retter som kombinerer klassiske smaker med en moderne vri. Her kan du nyte alt fra saftige burgere og smakfulle salater til deilige fisk- og skalldyrsretter. Det finnes også et utvalg av vegetariske alternativer som appellerer til alle smaker og preferanser. I tillegg til den gode maten tilbyr restauranten også et bredt utvalg av drikkevarer, fra klassiske cocktails til kald øl og nøye utvalgte viner.

Moderne og avslappet miljø

The Social Bar & Bistro på Clarion Hotel® Energy i Stavanger er et sted der energi, fellesskap og god mat møtes i en herlig atmosfære. Med et moderne og avslappet miljø er dette en restaurant som passer perfekt for både avslappede måltider og mer spesielle anledninger. Personalet på The Social Bar & Bistro er kunnskapsrikt og de gjør sitt ytterste for å skape en minneverdig matopplevelse for hver gjest.

Åpningstider

Åpningstidene kan variere på helgedager og i spesielle perioder. Kontakt oss for aktuelle åpningstider.

Kontakt

 • locationPinAdresse
  Ishockeyveien 2, 4021 Stavanger
 • contactPhoneTelefon
  +47 51 34 78 20
 • emailContactE-post
  cl.energy@socialbarbistro.no
 • calendarBooking
  Book nå