Medlemskap
Son Spa facade and the sea in sunlight.

Populære restauranter og barer i Son

Kun 40 minutter fra Oslo finner du den idylliske kystperlen Son, som byr på både nisjebutikker og et bredt utvalg serveringssteder. Frister det med både spa og god mat, er det bare å ta turen til det populære spahotellet helt nede ved vannkanten.

Ved solsiden av Oslofjorden

Ingenting er mer idyllisk enn Son på en vakker solskinnsdag. Med plassering helt nede ved kysten i Oslofjorden, i Vestby kommune, ligger alt til rette for perfekte matopplevelser mens man nyter utsikt over fjorden, og kanskje tar seg en shoppingtur i en eller flere av nisjebutikkene før eller etter et bedre måltid. Parker gjerne båten din på gjestehavnen og hopp i land for et deilig måltid på en av de mange restaurantene langs havnen.

Sjømat i fokus

Son er mest kjent for sine gamle trehus og trange smug, og spesielt om sommeren tiltrekker dette koselige tettstedet seg mange mennesker – ja, folk reiser gjerne langveisfra for litt ekte norsk sommeridyll. Sjøen har naturlig nok fått mye plass på menyene blant det brede utvalget av serveringssteder. Om du ønsker å ta med deg fersk sjømat rett hjem, er det bare å ta med seg en sjømatkasse fra brygga.

Spa, nydelig mat og overnatting

Til tross for den sommerlige populariteten, er Son vel så populært resten av året – Son Spa er nemlig et stort trekkplaster. Her kan du ikke bare nyte avslappende spa og overnatting (og badstuebrygge), du får også servert både klassiske retter og moderne japansk mat i Son Spa Restaurant, som er åpen for alle – og selvfølgelig har havet fått en stor plass i menyen også her.

Son

Restauranter og barer

UTVALGTE OPPLEVELSER

Mer å oppdage

Oppdag
Hotell
Restaurant
Konferanse