Medlemskap
Bord og stil på The Social Bar & Bistro.

Sandnes

The Social Bar & Bistro – bistroretter med en twist

The Social Bar & Bistro, ligger sentralt plassert på “businessområdet” Forus kun ti minutter fra Stavanger og Sandnes sentrum, serverer bistroretter av ypperste klasse. Her er du velkommen uansett om du bare ønsker en liten matbit eller om du er kjempesulten – eller om du bare vil ha noe å drikke.

Stedet du kan føle deg hjemme

The Social Bar & Bistro, beliggende på Quality Hotel™ Pond, bygger på et konsept om at vi alle er sosiale skapninger som ønsker følelsen av tilhørighet, og spesielt om vi er borte hjemmefra, kanskje i en ny by eller et nytt land. Derfor lover vi at du vil føle deg hjemme på The Social Bar & Bistro – stedet som vil fremme trivelige samtaler og avslappende øyeblikk over et godt måltid. Her får du servert deilige, klassiske bistroretter av ypperste kvalitet. Du kan også forvente en moderne og litt uventet vri på de fleste rettene.

Alt fra pasta og salat til saftig burger

Uansett om du er skikkelig sulten eller bare har lyst på en liten matbit eller litt snacks – her finner du garantert noe som passer for deg. Selvfølgelig må du ha noe godt i glasset ved siden av, og her kan du velge og vrake blant viner fra hele verden, kald øl og alkoholfrie drikker. På tallerkenen kan du få både pasta, burgere og salater – perfekt for enhver anledning. Og hva med å starte måltidet med en forrett bestående av italienske fristelser? Kom, slapp av, spis, snakk og kos deg!

Åpningstider

Åpningstidene kan variere på helgedager og i spesielle perioder. Kontakt oss for aktuelle åpningstider.

 • Mandag - Torsdag

  17:00 - 22:00

 • Fredag - Søndag

  Middag

  • Mandag - Torsdag

   17:00 - 22:00

  • Fredag - Søndag

Kontakt

 • locationPinAdresse
  Koppholen 17, 4313 Sandnes
 • contactPhoneTelefon
  +47 51 63 68 00
 • emailContactE-post
  q.pond@socialbistro.no