Medlemskap
The bar at Vinbaren in Olso.

Vinbaren på Christiania Teater midt i Oslo sentrum

Vinbaren på Restaurant Teatro på Christiania Teater er stedet for alle vinelskere! Hvis du er på jakt etter gode viner, og samtidig kunne tenke deg å nyte en deilig gourmetpizza, er dette stedet et must.

“Hvor mange viner hadde dere, sa du?”

Hvis du er glad i vin og innbydende interiør, er Vinbaren på Hotel Christiania Teater noe for deg! “Hvor mange viner hadde dere, sa du?” er noe personalet hører titt og ofte. Vinbaren hører til Restaurant Teatro, som spesialiserer seg på gourmetpizza med smakskombinasjoner de fleste antakelig ikke har opplevd tidligere. Her er det med andre ord rom for å hygge seg i godt selskap med både hvite og røde pizzaer mens man drikker eksepsjonelt god vin fra en bugnende vinmeny.

Vinbar med flere utmerkelser

I restaurant Teatros vinbar spesialiserer de seg nemlig på å kunne tilby gjestene et eksepsjonelt stort antall viner. Velg i 50 viner på glass, og et flaskeutvalg på ca. 1400 nøye utvalgte vinflasker. Vinbaren har mottatt flere utmerkelser, med Award of Excellence fra Winespectator de siste 3 årene.

Afterworken med gode pizzapriser

Hver fredag arrangeres det afterwork, som gir deg den best mulige starten på helgen. Siden det er fredag, stiller Teatro med eksepsjonelt gode priser på pizzaen. Og når vi sier eksepsjonelt, så mener vi det. Dette bør med andre ord være stedet vin- og pizzaelskende kolleger drar til for å runde av uka med mette mager og et vin’ende smil om munnen! Teatros Vinbar kan også bookes til private arrangementer, så sjekk gjerne med restauranten når dere planlegger besøket deres.

Åpningstider

Åpningstidene kan variere på helgedager og i spesielle perioder. Kontakt oss for aktuelle åpningstider.

Kontakt

 • locationPinAdresse
  Stortingsgata 16, 0161 Oslo
 • contactPhoneTelefon
  +47 21 50 72 20
 • emailContactE-post
  post@restaurantteatro.no
 • Kjappe fakta om Vinbaren


  • Beliggende på Restaurant Teatro på Christiania Teater i Oslo sentrum

  • 50 vin på glass og 1400 nøye utvalgte vinflasker

  • Mottatt utmerkelsen Award of Excellence fra Winespectator de siste 3 årene

  • Vinen kan nytes sammen med gourmetpizza med sjeldne smakskombinasjoner