MedlemskapMine bookingerKundeservice
A colorful fish dish at restaurant The Social.

The Social Bar & Bistro

À la carte-restaurant med rullebaneutsikt

En av de viktigste aspektene ved en god reise er maten. The Social Oslo Airport disker opp med herlige retter laget av sunne råvarer, slik at du kan ha et ordentlig måltid før du hopper på flyet – eller når du lander og føler for noe mer næringsrikt enn kabinmat.

Ute på reise?

Clarion Hotel® & Congress Oslo Airports à la carte-restaurant ligger praktisk talt på rullebanen på Oslo Lufthavn, så du kan starte reisen med et ordentlig måltid uten å stresse med å rekke flyet. Herfra tar du deg lett til flyplassen med shuttlebuss eller en 5 minutters kjøretur. Og du, du trenger ikke å bo på hotellet – eller å være på reise – restauranten er åpen for alle, enten du er på teambuilding med jobben, møter gjennomreisende venner eller skal feire en begivenhet med storfamilien.

Noe for alle og enhver

À la carte-menyen er satt sammen for å kunne tilby noe for alle ganer. Her kan du velge i en rekke smakfulle klassikere, alle laget på sunne råvarer og tilberedt med lang erfaring innen kokkekunst. Så dropp å bruke halve reisebudsjettet på en tørr baguette med altfor mye smør inne på flyplassen – spis sunt og smakfullt mens du sitter ned i en behagelig stol og slapper av med noe godt i glasset. Enten det er kvelden før eller bare et par timer før avreise til neste destinasjon.

Plass i massevis

Usikker på om du og reisefølget får plass? Ikke vær redd for det! Restauranten har hele 420 bordplasser i hovedsalen, og ønsker du et mer lukket selskap dekkes det med glede på i restaurantstuen. I tillegg er dette et populært sted for banketter og konferanser med plass til over 1000 deltakere. Om du bare er innom en kjapp tur for en kaffeshot i håp om å holde deg våken på turen, eller om du vil dra ut kvelden i de sene nattetimer, så anbefales et besøk i baren i tilknytning restauranten.

The Social Bar & Bistro

Bar area at Clarion Hotel® & Congress Oslo Airport. Mussles for dinner at restaurant The Social.

The Social Oslo Airport

Oslo

Åpningstider

Middag

Mandag - Søndag: 17:30 - 22:30

Adresse

Hans Gaarders veg 15, 2060 Gardermoen

Kjappe fakta

  • Beliggenhet rett ved Oslo Lufthavn
  • Smakfulle retter basert på ferske, sunne råvarer
  • À la carte-meny for enhver gane
  • 420 bordplasser i restauranten