Medlemskap
A colorful fish dish at restaurant The Social.

The Social Bar & Bistro

À la carte-restaurant med rullebaneutsikt ved Oslo Lufthavn

En av de viktigste aspektene ved en god reise er maten. The Social Bar & Bistro disker opp med herlige retter laget av sunne råvarer, slik at du kan ha et ordentlig måltid før du hopper på flyet – eller når du lander og føler for noe mer næringsrikt enn kabinmat.

Ute på reise?

Clarion Hotel® & Congress Oslo Airports à la carte-restaurant ligger praktisk talt på rullebanen på Oslo Lufthavn, så du kan starte reisen med et ordentlig måltid uten å stresse med å rekke flyet. Herfra tar du deg lett til flyplassen med shuttlebuss eller en 5 minutters kjøretur. Og du, du trenger ikke å bo på hotellet – eller å være på reise – restauranten er åpen for alle, enten du er på teambuilding med jobben, møter gjennomreisende venner eller skal feire en begivenhet med storfamilien.

Noe for alle og enhver

À la carte-menyen er satt sammen for å kunne tilby noe for alle ganer. Her kan du velge i en rekke smakfulle klassikere, alle laget på sunne råvarer og tilberedt med lang erfaring innen kokkekunst. Så dropp å bruke halve reisebudsjettet på en tørr baguette med altfor mye smør inne på flyplassen – spis sunt og smakfullt mens du sitter ned i en behagelig stol og slapper av med noe godt i glasset. Enten det er kvelden før eller bare et par timer før avreise til neste destinasjon.

Plass i massevis

Usikker på om du og reisefølget får plass? Ikke vær redd for det! Restauranten har hele 420 bordplasser i hovedsalen, og ønsker du et mer lukket selskap dekkes det med glede på i restaurantstuen. I tillegg er dette et populært sted for banketter og konferanser med plass til over 1000 deltakere. Om du bare er innom en kjapp tur for en kaffeshot i håp om å holde deg våken på turen, eller om du vil dra ut kvelden i de sene nattetimer, så anbefales et besøk i baren i tilknytning restauranten.

The Social Bar & Bistro

Bar area at Clarion Hotel® & Congress Oslo Airport. Mussles for dinner at restaurant The Social.

The Social Oslo Airport

Oslo

Åpningstider

Åpningstidene kan variere på helgedager og i spesielle perioder. Kontakt oss for aktuelle åpningstider.

 • Mandag - Søndag

  17:30 - 22:30

Kontakt

 • locationPinAdresse
  Hans Gaarders veg 15, 2060 Gardermoen
 • contactPhoneTelefon
  +47 63 94 94 94
 • emailContactE-post
  cl.oslo.airport@strawberry.no
 • Kjappe fakta


  • Beliggenhet rett ved Oslo Lufthavn

  • Smakfulle retter basert på ferske, sunne råvarer

  • À la carte-meny for enhver gane

  • 420 bordplasser i restauranten