Medlemskap
Shrimp sallad at restaurant The Social Bar & Bistro.

The Social Bar & Bistro

Klassiske retter med en twist i Oslo

På Økern, kun 11 minutter med T-bane fra Oslo sentrum, finner du The Social Bar & Bistro. Her kan du meske deg med bistroklassikere med en uventet vri i et uformelt og avslappende miljø. Velkommen til en sosial møteplass rett utenfor Oslo sentrum!

Moderne, klassiske retter

Menyen på The Social Bar & Bistro er full av velkjente, klassiske retter. Restauranten liker derimot å legge inn en overraskelse her og der, slik at rettene får en litt uventet, moderne vri. Her kan du for eksempel starte med en tallerken full av italienske fristelser før du går over til hovedretter bestående av alt fra klassiske pastaretter til noen all-time favoritter som Cæsarsalat og saftige burgere – og som nevnt; forvent en uventet vri!

Sosialt og avslappende miljø

Restauranten, som ligger på det prisvinnende designhotellet, Quality Hotel™ 33, garanterer at ølet alltid serveres kaldt og at vinkartet tar deg med på en inspirerende reise rundt kloden. Her er det bare å nyte kombinasjonen av god mat og drikke i et sosialt og avslappende miljø. Alle er velkomne, enten du kommer sliten fra en sightseeingtur i Oslo, eller du er i nærområdet og får lyst på noe godt å spise. Velkommen til en sosial møteplass med noe godt i glasset og noe smakfullt på tallerkenen!

The Social Bar & Bistro

Hamburger and fries at restaurant The Social Bar & Bistro.Fries and mussles being served at restaurant The Social Bar & Bistro.

The Social Hotel 33

Oslo

Åpningstider

Åpningstidene kan variere på helgedager og i spesielle perioder. Kontakt oss for aktuelle åpningstider.

  Bar

  • Mandag - Lørdag

   17:00 - 23:30

  • Søndag

  Middag

  • Mandag - Lørdag

   17:00 - 21:00

  • Søndag

Kontakt

 • locationPinAdresse
  Ostre Aker vei, 0581 Oslo
 • contactPhoneTelefon
  +47 23 19 33 33
 • emailContactE-post
  q33@socialbarbistro.no