MedlemskapMine bookingerKundeservice
Interior at restaurant Bistro X in Oslo.

The Social Bar & Bistro

Smakfull mat på The Social Hasle Linie

Rett utenfor Oslo sentrum ligger The Social Hasle Linie, som byr på enkel og ukomplisert mat laget fra bunnen av. Her kan du kose deg med smakfulle måltider i en herlig og avslappende atmosfære.

Ukomplisert og god mat

En liten t-banetur ut fra Oslo sentrum finner du The Social Hasle Linie, på Hasle. En liten fun fact for de som er kjent i Oslo: Det er like langt mellom Oslo S og Hasle som det er mellom Oslo S og Majorstuen. Men nok om beliggenheten – hva får du å spise her? Jo, deilig mat med europeiske smaker, kokkelert sammen av nordiske råvarer. The Social gjør ikke maten mer komplisert enn den trenger å være, men maten er alltid laget fra bunnen av, og den er både smakfull og næringsrik.

Avslappet stemning og rimelige priser

The Social Hasle Linie er en avslappet og uhøytidelig restaurant med moderne innredning. Menyen består av et godt utvalg retter, og prisene er heller ikke til å fnyse av. Her kan du stikke innom med en venn, kjæreste eller storfamilien om du vil, før dere drar videre på kino, teater eller noe annet dere ønsker å bruke tiden på i Oslo. Eller hva med å nyte et godt måltid etter å ha tilbrakt noen timer i den store konferansesalen på Quality Hotel™ Hasle Linie – hotellet som også huser restauranten?

Spennende drinker og shuffleboard

Uansett om du er på jobbreise, konferanse eller på ferie med en du er glad i, er det hyggelig å kunne slappe av med en sval drink i en bar etter et godt måltid. Da er The Social Hasle Linie perfekt for deg – du trenger nesten ikke flytte på deg! Om du kun ønsker enkel mat og en drink (eller fem!), kan du dra rett til baren, da de i tillegg til å servere spennende drinker også serverer småretter. Og hva med et slag shuffleboard mellom drinkene? Om sommeren anbefales det å sitte på barens uteservering.

The Social Bar & Bistro

Interior at restaurant Bistro X in Oslo.Indoor seating area at restaurant Bistro X in Oslo.

The Social Hasle Linie

Oslo

Åpningstider

Middag

Mandag - Lørdag: 17:00 - 21:30

Adresse

Bøkkerveien 150579 Oslo , Norway

Kjappe fakta om The Social Hasle Linie

  • Rett utenfor Oslo sentrum
  • Avslappet stemning og rimelige priser
  • Bar med småretter og shuffleboard