strawberryLogostrawberryLogo
Medlemskap
Interior at restaurant Bistro X in Oslo.

Restaurant i bydelen Hasle

Smakfull mat på The Social Bar & Bistro i Oslo

Rett utenfor Oslo sentrum ligger The Social Bar & Bistro, som byr på enkel og ukomplisert mat laget fra bunnen av. Her kan du kose deg med smakfulle måltider i en herlig og avslappende atmosfære.

Ukomplisert og god mat

En liten t-banetur ut fra Oslo sentrum finner du The Social Bar & Bistro, på Hasle. En liten fun fact for de som er kjent i Oslo: Det er like langt mellom Oslo S og Hasle som det er mellom Oslo S og Majorstuen. Men nok om beliggenheten – hva får du å spise her? Jo, deilig mat med europeiske smaker, kokkelert sammen av nordiske råvarer. The Social gjør ikke maten mer komplisert enn den trenger å være, men maten er alltid laget fra bunnen av, og den er både smakfull og næringsrik.

Avslappet stemning og rimelige priser

The Social Bar & Bistro er en avslappet og uhøytidelig restaurant med moderne innredning. Menyen består av et godt utvalg retter, og prisene er heller ikke til å fnyse av. Her kan du stikke innom med en venn, kjæreste eller storfamilien om du vil, før dere drar videre på kino, teater eller noe annet dere ønsker å bruke tiden på i Oslo. Eller hva med å nyte et godt måltid etter å ha tilbrakt noen timer i den store konferansesalen på Quality Hotel™ Hasle Linie – hotellet som også huser restauranten?

Spennende drinker og shuffleboard

Uansett om du er på jobbreise, konferanse eller på ferie med en du er glad i, er det hyggelig å kunne slappe av med en sval drink i en bar etter et godt måltid. Da er The Social Bar & Bistro perfekt for deg – du trenger nesten ikke flytte på deg! Om du kun ønsker enkel mat og en drink (eller fem!), kan du dra rett til baren, da de i tillegg til å servere spennende drinker også serverer småretter. Og hva med et slag shuffleboard mellom drinkene? Om sommeren anbefales det å sitte på barens uteservering.

Restaurant i bydelen Hasle

Interior at restaurant Bistro X in Oslo.Indoor seating area at restaurant Bistro X in Oslo.

The Social Hasle Linie

Oslo

Meny

Åpningstider

Åpningstidene kan variere på helgedager og i spesielle perioder. Kontakt oss for aktuelle åpningstider.

Kontakt

 • locationPinAdresse
  Bøkkerveien 150579 Oslo , Norway
 • contactPhoneTelefon
  +47 21 95 78 00
 • emailContactE-post
  booking.haslelinie@strawberry.no
 • Kjappe fakta om The Social Bar & Bistro

  • Rett utenfor Oslo sentrum
  • Avslappet stemning og rimelige priser
  • Bar med småretter og shuffleboard