strawberryLogostrawberryLogo
Medlemskap
Table setting at restaurant The Social in Oslo.

The Social Bar & Bistro

Sesonginspirert meny på Fornebu

På sentrumsnære Fornebu, med umiddelbar nærhet til natur og strand, ligger The Social Bar & Bistro. Her kan du velge blant ukompliserte og smaksrike måltider laget fra bunnen av – en fryd for alle ganer!

Restaurant med naturskjønn beliggenhet

Fornebu kan skilte med en unik beliggenhet få steder kan måle seg med. Du har nærhet til park, sjø og natur, du kan dra på konsert i Telenor Arena rett ved, og ikke minst kan du komme deg til Oslo sentrum på bare noen minutter. Å ta turen innom The Social Bar & Bistro på Fornebu kan derfor være en koselig start på en innholdsrik kveld eller en perfekt avslutning på en dag fylt med bading og turgåing i nærområdet – eller øyhopping, museumsbesøk og shopping i Oslo sentrum.

Restaurant for alle

Selv om restauranten ligger på et unikt og populært konferansehotell, nemlig Quality Hotel™ Expo, egner The Social Bar & Bistro seg like godt for avslapping og stikke innom-gjester, og for voksne så vel som barn. Enten du er på ferie, konferanse eller bare vil utforske alt det moderne Fornebu har å by på, kan vi love at du vil få et smaksrikt måltid laget med hjertet (og laget fra bunnen av) på The Social Bar & Bistro.

Sesonginspirert og ukomplisert meny

Restaurantkonseptet, The Social Bar & Bistro, baserer seg på en matfilosofi som bygger på gode, ukompliserte og smaksrike måltider laget fra bunnen av. Kokkene bruker den sesonginspirerte menyen til å gi deg en smaksopplevelse som ikke bare gir smak til ganen, men som også er selve kilden til energi, mot og begeistring. For den tørste, finnes det også gode drinker og et godt utvalg av øl og vin her.

The Social Bar & Bistro

Interior at restaurant Brasserie X in Oslo.

The Social Expo

Oslo

Meny

Åpningstider

Åpningstidene kan variere på helgedager og i spesielle perioder. Kontakt oss for aktuelle åpningstider.

Kontakt

 • locationPinAdresse
  Snaroyveien 20, 1360 Fornebu
 • contactPhoneTelefon
  +47 67 11 70 00
 • emailContactE-post
  q.expo@strawberry.no
 • Kjappe fakta om The Social Expo

  • Smaksrik á la carte-meny med sesongbaserte råvarer
  • Sentrumsnært med park, strand, skog, løperute og konsertarena rett i nærheten