Medlemskap
Dessert på en skiferplate på Restaurant 815 på Norefjell Ski & Spa.

Restaurant 815 – nydelig mat og herlig utsikt på Norefjell

Ingenting smaker så godt som et velkomponert måltid etter en lang dag på skitur eller noen timer i et herlig spa. Nyt måltidet du fortjener, og “craver”, på Restaurant 815 på toppen av Norefjell Ski & Spa!

3-retters og barnebuffet

Maten smaker aldri så godt som etter en lang dag i skibakken, en herlig fottur i fjellet eller noen timer på spa. Restaurant 815 på Norefjell Ski & Spa, 2 timer fra Oslo, vet verdien av et godt måltid, og disker opp med velsmakende retter for både store og små. Her får du både 3-retters og barnebuffet, og måltidet kan nytes med herlig utsikt fra store vinduer på toppen av hotellet som i flere år har blitt utnevnt til Norway’s Best Spa Resort.

Sunne og råvarer og herlig utsikt

Kjøkkenet fokuserer på bruk av sunne og friske råvarer for å skape en matopplevelse som gir deg både en kulinarisk opplevelse og energi. Alt ligger til rette for en perfekt avslutning på en innholdsrik dag – restauranten er omgitt av store vinduer som gir et naturlig og godt lys som skaper en flott og naturlig ramme rundt måltidet. Len deg tilbake med familien, gode venner eller kjæresten og la de gode smakene fylle munnen – og selvfølgelig med noe godt i glasset ved siden av.