Medlemskap
Skigåere nyter solnedgangen i slalombakken i Norefjell.

Gode smaksopplevelser på Norefjell

Norefjell er en populær destinasjon for både skigåing og skikjøring, friluftsliv, spabesøk og gourmet. Denne norske perlen har et rikt utvalg av restauranter som tilbyr spennende retter bestående av lokale råvarer, og man finner naturligvis også barer som tilbyr den klassiske afterskiopplevelsen!

Norefjell Ski & Spa har alt du trenger

Norefjell Ski & Spa ligger midt i bakken, dermed kan du enkelt spenne skiene av og på deg når du måtte ønske. I tillegg finner du svømmebasseng, spa, treningsstudio, restaurant og barer. Hotellets to restauranter heter Restaurant 815 og Restaurant Matbaren, og her tilbys du en fantastisk utsikt mens du koser deg med en middag bestående av sunne råvarer. Hotellets barer befinner seg i lobbyen og spaet, hvor det tilbys både øl, vin og cocktailer.

Mat og afterski i Norefjell-regionen

Norefjell har en rekke restauranter og barer som er vel verdt et besøk. Uansett om du vil nyte en god middag med vin i avslappede omgivelser eller synge med til populære slagere, med en ølflaske i hånden, finner du garantert et passende sted. Selv om Norefjells antall restauranter ikke er særlig stort, er utvalget av matretter likevel bredt – det serveres alt fra norsk husmannskost, til pizza, hamburgere og mye annet.

UTVALGTE OPPLEVELSER

Mer å oppdage