Medlemskap
Et par spiser lunsj ved vinduet på Matbaren på Norefjell Ski & Spa.

Matbaren – uformell bar med hjemmelaget pizza på Norefjell

En dag på fot- eller skitur krever energipåfyll, og da er Matbaren på Norefjell Ski & Spa det perfekte stedet å stikke innom. Her kan du lene deg tilbake i en uformell atmosfære mens du nyter deilig hjemmelaget pizza eller bare noe godt i glasset.

Drop-in og uformell atmosfære

Matbaren ligger i 1. etasje på Norefjell Ski og Spa, under 2 timers kjøretur fra Oslo, og er derfor perfekt plassert for å bare svippe raskt innom etter en lang dag i skiløypene eller etter en fottur i fjellet. Her er det drop-in og ikke bordreservasjon, og en uformell og behagelig atmosfære er det som møter deg. Matbaren byr blant annet på et stort utvalg av hjemmelaget pizza, og selvfølgelig diverse drikkevarer. Det er også mulig å bare kose seg med en forrett eller en dessert.

Italienske pizzaer og a la carte-meny

I Matbaren får du ikke bare den tradisjonelle “amerikanske” pizzaen, du kan også velge blant velsmakende italienske pizzaer, både røde og hvite. Og selvfølgelig finner du en egen barnepizzameny! Frister det med noe annet enn pizza, finnes det også diverse småretter, burgere og en à la carte-meny med diverse smakfulle retter. I Matbaren kan du med andre ord komme innom for en rask snack, en liten drikkepause eller en fullkommen 3-retters. Valget er ditt!

Åpningstider

Åpningstidene kan variere på helgedager og i spesielle perioder. Kontakt oss for aktuelle åpningstider.

Kontakt

  • locationPinAdresse
    Bøseter, 3543 Norefjell
  • contactPhoneTelefon
    +booking@norefjellskiogspa.no
  • emailContactE-post
    47 32 14 82 00