Medlemskap
Meat dish with fries at The Social Bar & Bistro.

The Social Bar & Bistro – klassiske retter med en vri

I hjertet av Kristiansund finner du den trivelige og uformelle restauranten The Social Bar & Bistro. Her kan du nyte klassiske bistroretter med en aldri så liten vri, og stemningen er både avslappet og stilfull på en og samme gang. Velkommen!

Klassiske favoritter for alle anledninger

The Social Bar & Bistro byr på en innholdsrik meny bestående av smakfulle, klassiske bistroretter. Her kan du nyte alt fra pastaretter og saftige burgere til noen “all-time favoritter” som for eksempel Cæsarsalat – og alt med en moderne vri. The Social Bar & Bistro har noe for alle smaksløker, og er en restaurant som er perfekt for enhver anledning – det være seg en hyggelig samling med gode venner eller en middag med familien. Eller kanskje skal du på en date? Da er det bare å ta turen hit!

Med nærhet til det meste

Med perfekt beliggenhet midt i Kristiansund sentrum, nærmere bestemt på Quality Hotel™ Grand Kristiansund, ligger alt til rette for å stikke innom etter en tur på Caroline Kino, en shoppingrunde i byens handlegate eller etter du har vært med barna på Neptun Lekeland som bare ligger en 10 minutters kjøretur fra restauranten. Restauranten byr på mat for både små og store ganer, og for de som er både småsultne eller skikkelig sultne. Hva med å for eksempel starte med en tallerken fylt av italienske fristelser og et godt glass vin ved siden av?

Åpningstider

Åpningstidene kan variere på helgedager og i spesielle perioder. Kontakt oss for aktuelle åpningstider.

 • Mandag - Lørdag

  12:00 - 22:00

 • Søndag

Kontakt

 • locationPinAdresse
  Bernstorffstredet 1, 6509 Kristiansund
 • contactPhoneTelefon
  +47 71 57 13 00
 • emailContactE-post
  kristiansund@socialbarbistro.no
 • calendarBooking
  Book nå