Medlemskap
Kristiansund

Populære restauranter og barer i Kristiansund

Nydelige Kristiansund består av skjærgårdsliv, en rik kulturarv og masse deilig og kortreist mat på tallerkenen. Det er ingen hemmelighet at fisk og sjømat tar stor plass på restaurantenes menyer, og du kan ikke reise herfra før du har testet Kristiansunds kulinariske spesialitet: bacalao.

Klippfisk og bacalao

Kristiansund blir gjerne kalt for klippfiskhovedstaden, da klippfisk er en populær (og kortreist) ingrediens i matlagingen. Bacalao er for eksempel et must å prøve hvis du befinner deg i denne sjarmerende byen på Vestlandet – en kulinarisk spesialitet som finnes på menyen til de fleste restaurantene. I Kristiansand finner du gode matopplevelser på rekke og rad – her er det alt fra tradisjonsrike spisesteder til moderne luksusrestauranter. Selv om norsk sjømat tar stor plass på menyene, finnes det også indiske, kinesiske og thailandske spisesteder.

Matfestivaler og Atlanterhavsveien

Kristiansund er en by verdt å besøke av mange grunner, for eksempel ender Atlanterhavsveien her – en vei som blir omtalt som verdens vakreste bilreise og som er kåret til århundrets byggverk i Norge. I Kristiansund arrangeres det også flere festivaler, hvor du blir servert nydelig mat på ekte “Kristiansundsk” vis – Snadderfestivalen som byr på norskprodusert mat av god kvalitet er for eksempel verdt å sjekke ut. Ønsker du en trivelig og uformell restaurant som har noe for enhver smak, kan du besøke The Social Bar & Bistro.

Kristiansund

Restauranter og barer

UTVALGTE OPPLEVELSER

Mer å oppdage