Medlemskap
Kjøtt, poteter og grønnsaker på en tallerken

The Social Bar & Bistro – klassiske bistroretter med en vri

Nyt utsikt over sjøkanten fra The Social Bar & Bistro, med beliggenhet på havnepromenaden i det nye området Kaarbøkvarteret i Harstad. Sammen med utsikten kan du nyte klassiske bistroretter med en moderne vri, i herlig avslappende omgivelser.

Småretter og fullverdige middager

The Social Bar& Bistro ligger omringet av hav, helt nede ved bryggekanten i Harstad. Hit kan du komme enten du søker en liten munnfull eller om du ønsker et fullverdig måltid. Klassiske bistroretter har funnet veien til den innholdsrike menyen, og kjøkkenet overrasker fra tid til annen ved å legge til en uventet vri på rettene. Hit kan du ta med vennegjengen, kjæresten eller familien og lene dere tilbake i avslappende og uformelle omgivelser.

Klassiske favoritter og rikt vinkart

The Social Bar & Bistro skal være en sosial møteplass for alle type mennesker, alle type samtaler og alle type smaksløker. La munnen fylles av klassiske favoritter innen pasta-, burger- og salat-sjangeren, og nyt maten sammen med for eksempel et glass vin fra det innholdsrike og verdensomspennende vinkartet. Hva med å kombinere et besøk i restauranten med en overnatting på hotellet som huser restauranten, nemlig Quality Hotel™ Harstad?

Interior at The Social HarstadFasaden sett fra sjøen på QH HarstadOmrådet rundt QH Harstad

The Social Bar & Bistro