strawberryLogostrawberryLogo
Medlemskap
Hurtigruten ship at sea in sunset

Populære restauranter og barer i Harstad

Harstad byr ikke bare på vakker natur, det er også en by med flere trivelige restauranter, kafeer og bakerier. Maten på tallerkenen er i stor grad basert på lokale råvarer og et godt stykke håndverk. Velkommen til Harstad!

Mat og utsikt ved havnepromenaden

Harstad er en by som er verdt å besøke av flere grunner. Nede ved havnepromenaden, i det nye og spennende området Kaarbøkvarteret, kan du for eksempel vinke til gjester som kommer i land fra det store Hurtigruten-skipet mens du skuer utover det vakre havet. Her kan du også sette deg ned på The Social Harstad og nyte klassiske bistroretter med en moderne vri, hvis du vil ha noe å spise til utsikten av sjø og skip – selvfølgelig får du noe godt i glasset ved siden av.

Lokale råvarer og godt håndverk

Generelt kan Harstad skilte med førsteklasses mat og noe for alle smaker, enten du ønsker en enkel lunsj, en 7-retters middag eller en ekte, klassisk norsk rett. Maten i Harstad baserer seg på lokale råvarer og godt håndverk, så her vil både du og de du reiser med finne sin favoritt. Og du? Vi anbefaler å ta seg en tur i fjellene rundt byen, dra på fisketur, dra på kajakktur under midnattssolen eller ta del i de mange kulturattraksjonene hvis du besøker byen for første (eller tiende) gang!

Harstad

Restauranter og barer

UTVALGTE OPPLEVELSER

Mer å oppdage