Medlemskap
Dekket bord på restaurant Bryggekanten på Quality Hotel Florø

Bryggekanten – havets delikatesser ved vannkanten i Florø

På Bryggekanten kan du nyte havets delikatesser og andre gourmetretter, praktisk talt med beina i vannet. Nyt maritime smaker og omgivelser med fantastisk utsikt mot båthavna og havet.

Havets delikatesser og gourmetretter

Enten du er på besøk i vestlandsbyen Florø, om du bor her eller om du bare er på vei forbi, bør du unne deg et besøk på restauranten Bryggekanten. Som navnet tilsier, er restauranten plassert helt ved vannkanten av denne koselige lille kystbyen, nærmere bestemt på Quality Hotel™ Florø. Her kan du nyte havets delikatesser og andre gourmetretter med hvit duk og noe godt i glasset.

Maritim stil og havutsikt

Restauranten har en gjennomgående maritim stil med kapasitet på opptil 90 gjester, og byr på både à la carte-meny, småretter og dagens rett. Her kan du skue utover en fantastisk utsikt mot båthavna og havet utenfor – en utsikt som skaper en naturlig ramme rundt restaurantbesøket. På fine dager åpner de dørene slik at sjølukten kan trekke inn og forsterke opplevelsen. Du kan også innta måltidet – eller bare noe godt i glasset – ute på bryggen, med utsikt over havnen.

Åpningstider

Åpningstidene kan variere på helgedager og i spesielle perioder. Kontakt oss for aktuelle åpningstider.

Kontakt

 • locationPinAdresse
  Hamnegata 11, 6900 Floro
 • contactPhoneTelefon
  +47 57 75 75 75
 • emailContactE-post
  q.floro@strawberry.no
 • calendarBooking
  Book nå