strawberryLogostrawberryLogo
Medlemskap
A colorful fish dish at restaurant The Social.

Oppdag restaurant- og bartilbudet i Florø

Florø er et ferieparadis med en unik småbyatmosfære og fantastisk kystnatur. Byen er kjent for sin fiskearv, og har som følge av dette en rekke restauranter med fantastisk sjømat på menyen. Videre kan du på Florøs barer og puber nyte nøye utvalgt drikke i herlige omgivelser.

Mat og drikke i toppklasse

Restaurant Bryggekanten hører til Quality Hotel Florø og er en populær møteplass for både hotellgjester og andre turister samt den lokale befolkningen. Restaurant Bryggekanten tilbyr en storslagen utsikt over havnen, og har både en sjenerøs à la carte-meny og et spennende utvalg av småretter, mens man på Comfort Hotel Florø finner restauranten Bolette med et sterkt fokus på bærekraft. Her serveres alt fra lunsj og noe å bite i til kaffen, til cocktailer og middag, alt i avslappede omgivelser.

Utforsk den kulinariske scenen i Florø

En koselig bistro, en enkel kafé, en herlig iskrembar eller en luksuriøs restaurant? Uansett hva du har lyst på, kan du være trygg på at Florø har et sted som er perfekt for akkurat deg. Mange av restaurantene i Florø har et stort fokus på fisk og skalldyr fra nærområdet, men du finner også restauranter som serverer mat fra for eksempel det asiatiske kjøkkenet. I tillegg har barene og pubene i byen et bredt utvalg av drikke for enhver smak.

UTVALGTE OPPLEVELSER

Mer å oppdage