Medlemskap
Two wine glasses clinking at a restaurant in Bergen.

The Social Bar & Bistro

Klassiske retter i hjertet av Bergen

Ved sjøkanten midt i Bergen sentrum, og med fantastisk utsikt over den berømte Bryggen, kan du nyte sjømat og klassiske bistroretter i et avslappende og sosialt miljø på The Social Bar & Bistro.

Klassiske retter med en twist

The Social Bar & Bistro vet verdien av å være sosial over et godt måltid – og med en fantastisk utsikt som bakteppe. Restauranten ligger beleilig plassert på Clarion Hotel® Admiral – vi snakker rett ved sjøkanten og med fantastisk utsikt over Vågen og den verdensberømte Bryggen. Her får du servert de deilige klassiske rettene du elsker. Kanskje liker du dem enda mer etter et besøk her?

Uteservering og nydelig utsikt

Ønsker du å sitte ute og spise, kan du ta med vennegjengen eller kjæresten ut på den langstrakte terrassen som går direkte over sjøen. Et mer idyllisk sted å fortære et bedre måltid på en solskinnsdag i Bergen skal man lete lenge etter? Med bryggen som bakteppe, er det naturlig at det serveres "catch of the day" fra lokale kvalitetsleverandører, i tillegg til de klassiske bistrorettene. Måltidet kan med fordel avsluttes i sofaen i barområdet. Velkommen til en sosial møteplass i en uformell atmosfære!

The Social Bar & Bistro

Chef speaking to customers at a restaurant with a beautiful view of Bergen.Hamburger and fries at restaurant The Social Bar & Bistro.Table setting at restaurant The Social Admiral in Bergen.

The Social Admiral

Bergen

Åpningstider

Åpningstidene kan variere på helgedager og i spesielle perioder. Kontakt oss for aktuelle åpningstider.

  Bar

  • Mandag - Lørdag

   17:00 - 23:00

  • Søndag

  Middag

  • Mandag - Lørdag

   18:00 - 22:00

  • Søndag

Kontakt

 • locationPinAdresse
  C. Sundts Gate 9, 5004 Bergen
 • contactPhoneTelefon
  +47 40 64 97 37
 • emailContactE-post
  cl.admiral@socialbarbistro.no