Medlemskap
Dining tables at restaurant Brasserie X in Bergen.

The Social Bar & Bistro

Smakfull mat ved Sandsli i Bergen

I rolige omgivelser, men ikke langt unna Lagunen kjøpesenter og Fana Golfklubb, finner du moderne The Social Bar & Bistro. Her får du smaksrike og ukompliserte måltider som kan velges fra en sesongbasert à la carte-meny. Velkommen!

Flott beliggenhet og mat for enhver gane

Enten du vil ta med en kollega, vennegjengen eller storfamilien ut å spise, er du hjertelig velkommen til The Social Bar & Bistro i Bergen! Med beliggenhet noen få minutter fra Bergen Lufthavn og 20 minutter fra Bergen sentrum – og med fantastisk utsikt – skal det mye til for å ikke kose seg her. På The Social Edvard Grieg finner du noe for enhver smak og alder. Ønsker du et lukket selskap? Restauranten har en adskilt avdeling – et chambre séparée - som du og middagsgjengen gjerne kan benytte dere av!

Klassiske retter med moderne vri

Matfilosofien bygger på gode, ukompliserte og smaksrike måltider laget fra bunnen av. Her bruker kokkene en sesonginspirert meny til å gi deg en unik smaksopplevelse. Liker du å avslutte et godt måltid med et slag shuffleboard? Da kan du gå over til baren og mingleområdene ved restauranten. Der finner du kald øl, gode europeiske viner og friske drinker.

Kombiner konferansen med et godt måltid

Rett utenfor The Social Bar & Bistro er det godt med parkeringsplasser til en lav døgnpris og nærhet til bybane- og busstopp. Restauranten ligger med andre ord ideelt til i tilknytning til alt som skjer i Bergen, men likevel i rolige omgivelser. Det bør heller ikke glemmes at Quality Hotel™ Edvard Grieg, som restauranten ligger på, har en konferanseavdeling som kan huse opptil 2000 personer. Det er med andre ord ingen dum idé å kombinere konferansen eller jobbmøtet med et nydelig måltid på The Social Bar & Bistro.

The Social Bar & Bistro

Table setting at restaurant Brasserie X in Bergen.Interior at restaurant Brasserie X in Bergen.

The Social Bar & Bistro

Bergen

Åpningstider

Åpningstidene kan variere på helgedager og i spesielle perioder. Kontakt oss for aktuelle åpningstider.

 • Mandag - Lørdag

  17:00 - 22:00

 • Søndag

  19:00 - 22:00

Kontakt

 • locationPinAdresse
  Sandsliåsen 50, 5254 Bergen
 • contactPhoneTelefon
  +47 55 98 00 00
 • emailContactE-post
  q.bergen@strawberry.no
 • calendarBooking
  Book nå
 • KJAPPE FAKTA OM THE SOCIAL EDVARD GRIEG


  • Smaksrik à la carte-meny med sesongbaserte råvarer

  • Beliggende 5 minutter fra Bergen Lufthavn på Flesland og 20 minutter fra Bergen sentrum

  • Kort kjøretur til trampolinepark, klatresenter, lekeland, kino og bowlinghall