Medlemskap
Tomme vinglass på et bord, i silhuett mot et lyst vindu, antyder en middagssituasjon.

The Social Bar & Bistro

Nyt god mat og drikke med skjærgårdsutsikt

Med sentral beliggenhet kan du sammen med nære og kjære nyte fantastisk god mat og drikke med utsikt over vannet ved Arendals bryggekant.

Et sted som passer alle

Bor du på Clarion Hotel® Tyholmen, eller besøker du Arendal for dagen og ser etter en restaurant som passer for alle i gjengen? The Social Bar & Bistro har noe for enhver smak, enten det er utsikten du vil nyte eller du vil kose deg med et godt måltid med en deilig drink. Menyen består av både mindre og større retter og vinkartet tar deg med på en reise gjennom Europa.

En livlig møteplass

Med sin fantastiske beliggenhet på brygga i Arendal kan du både se ut over vannet og båtene i den vakre skjærgården, samtidig som du er midt i sentrum. Med sin sjarm og personlighet, akkurat som Arendal selv, er restauranten et livlig møtested hvor du kan nyte et godt måltid sammen med venner og familie. Hjertelig velkommen til The Social Bar & Bistro i Arendal.

The Social Bar & Bistro

Posjert egg på grønne bønner, med hjerteskjell og rødløk, på hvit tallerken, trebord.Elegant dekket spisebord med vinglass, med utsikt over et vann gjennom et vindu.En gourmetrett servert på en treplate med urtekrustet biff, fargerike tilbehør, og skivet brød på mørkt bord.