Medlemskap
Arendal

Mat og drikke i vakre Arendal

Velkommen til en idyllisk matdestinasjon der du finner noe for alle smaker og alle anledninger. Nyt god mat og drikke med utsikt over vannet i livlige og hjemmekoselige Arendal.

Utforsk skjærgårdsperlen Arendal

Ved kysten på Sørlandet ligger den populære sommerbyen Arendal. Arendal er en ekte skjærgårdsperle som har mye å by på med nærhet til alt. Det er nok av spisesteder og hva er vel bedre enn å nyte en fantastisk middag eller en god drink ved vannet? I sommermånedene har Arendal et aktivt båtliv og det er mange muligheter for å kombinere hyggelige restaurantbesøk med utsikt over vannet, båtene og havna.

Alt innen rekkevidde

Her er det mange spennende restauranter og barer som er preget av Arendals idylliske sjarm. Gå fra sted til sted hvor alt er innen rekkevidde. Hvorfor ikke starte med en lunsj på en av uterestaurantene i Arendal, og deretter avslutte kvelden med en hyggelig middag på The Social Bar & Bistro på Clarion Hotel® Tyholmen? Er du ikke klar for å legge deg, er det flere barer langs brygga som byr på god drikke og levende musikk.

Arendal

Restauranter og barer

UTVALGTE OPPLEVELSER

Mer å oppdage

Oppdag
Hotell
Restaurant
Konferanse