Medlemskap
Tables

Linnankellari – en restaurant i historiske omgivelser

På restaurant Linnankellari kan du nyte en god middag i et unik, historisk fengelsmiljø sammen med venner og familie. Grillen står i sentrum og på sommeren finnes det ikke noe bedre enn å sitte i solen i bakgården.

Mibrasa kullgrill

I kjelleren på Clarion Collection® Hotel Katajanokka ligger restauranten Linnankellari. Her kan du nyte middager med nordiske smaker tilberedt med sesongens råvarer. Når historien sitter i veggene, blir Linnankellari så mye mer enn bare en restaurant. Her dreier menyen rundt deres spesialitet, Mibrasa kullgrill, selv om det selvfølgelig finnes andre alternativer. Vil du ha en matchende vin til retten? Gi restauranten beskjed, så hjelper de deg med å finne riktig vin til riktig måltid.

Middag i bakgården

I sommermånedene er grillen tent i bakgården og alle gjester er velkommen ut til terrassen for å nyte middager med venner og familie i solen. Her kan du nyte et glass vin eller to, og gjøre solfylte dager eller sensommerkvelder minneverdige. Ta med kollegene på after work-fest og la arbeidsdagen få en herlig avslutning med middag, vin og en god latter.

Større grupper og samlinger

Skal du ha bursdagsfeiring? Arrangere en familiegjenforening? Eller til og med ha en bryllupsmiddag? Da er restaurant Linnankellari det rette stedet for deg. De tar imot store grupper og sammenkomster uansett anledning, og tilbyr en unik atmosfære innenfor de gamle fengselsmurene. Denne restauranten vil sørge for at feiringen din blir en dag for minnebøkene.