Medlemskap
Man serving food at The Social Bar & Bistro.

Smaksrike bistroretter rett ved København lufthavn

Nyt klassiske bistroretter med en moderne vri, rett ved København lufthavn på Kastrup. Enten du er på reisefot eller ikke, er du velkommen til The Social Bar & Bistro for et velsmakende måltid og sosial stemning.

Bistroretter på moderne vis

På The Social Bar & Bistro møtes du av varm og levende stemning. En perfekt møteplass for å henge med venner og familie, uansett anledning. Menyen tilbyr klassiske bistroretter med moderne innflytelser som passer enhver smak, enten du er sugen på en hamburger, en god pasta eller frisk salat. Slå deg ned og la noen andre ta seg av matlagingen i en atmosfære som oser fredagsfeeling alle dager i uken.

Mat & drikke før flyreisen

La eventyret begynne allerede før flyet tar av. The Social Bar & Bistro finner du på hotellet, Clarion Hotel® Copenhagen Airport, bare et steinkast fra rullebanen. Fyll på med et smakfullt måltid i selskap av nøye utvalgte viner, et par kalde øl eller noen av de alkoholfrie alternativene. Varmt velkommen, samme om du er på reisefot eller bosatt i byen.

Woman eating mussles and fries at restaurant The Social Bistro & Bar.Woman eating at restaurant The Social Bar & Bistro.Meat dish with fries at The Social Bar & Bistro.

The Social Bar & Bistro

København