Medlemskap
Cocktails at bar T37 in Copenhagen.

T37 – en unik vin-og cocktailbar midt i København

Velkommen til en av Københavns mest spennende cocktailbarer. Slapp av etter en lang dag eller begynn kveldens festligheter i et levende miljø. Velkommen til T37!

Cocktailer i et historisk miljø

T37 er en moderne bar som er perfekt for after work med venner. Faktisk har navnet T37 i flere tiår vært brukt som en kode for å varsle ansatte om sammenkomster etter jobb i det spesifikke rommet som tidligere tilhørte byens gamle hovedpostkontor – det sitter altså i veggene! I dag er T37 en moderne og eksklusiv bar, men stedets historie gjenspeiles i både drinker og miljø. Den dristige fargepaletten gjenspeiler de originale elementene samtidig som den skaper en koselig og særegen estetikk.

Københavns mest inspirerende bar

Du finner T37 på hotellet Villa Copenhagen, med perfekt beliggenhet sentralt i København og bare en kort spasertur fra sentralstasjonen. Allerede fra første øyeblikk blir du møtt av fantastisk arkitektur, som inviterer til et miljø med inspirerende design og kunst. Har du et ekstra øye for detaljer? Slå deg ned og nyt et fantastisk miljø der historiske detaljer møter moderne elementer i en perfekt fusion. Velkommen til T37 – den perfekte baren for after work med vennene dine midt i København!

Menu at bar T37 in Copenhagen.Modern interior at bar T37 in Copenhagen.

T37

København

Åpningstider

Åpningstidene kan variere på helgedager og i spesielle perioder. Kontakt oss for aktuelle åpningstider.