Medlemskap
Sunset on a beach near a rain forrest.

Oppdag verden

Around the World

Three images of people traveling at exotic places.

Opplevelser langt utenfor Nordens grenser

Sammen med våre partnere finnes det ingen grenser for hvor du kan dra. Utforsk verden og benytt deg av eksklusive fordeler i samme slengen.

Lås opp en verden av opplevelser

Er du klar for et livsendrende eventyr? Med medlemskap i Strawberry kan du låse opp en verden av nye opplevelser og steder du alltid har drømt om å dra. Vårt nøye utvalgte nettverk av partnere gjør det lekende lett å navigere seg rundt på kloden - i alt fra den barske villmarken i Norden til det rolige havet i Karibien. Hva passer deg best? Nå har du sjansen til å utfolde din indre eventyrer og la deg forføre av verdens praktfullhet.

Spennende partnere gir herlige minner

Er du en reiseentusiast som alltid leter etter nye måter å utvide horisonten på? Eller er du bare rett og slett nysgjerrig på hva verden har å by på? Så lenge du er medlem hos oss, er verden klar til å ta deg imot med åpne armer. Med våre partnere kan du tjene bonuspoeng og låse opp flere fordeler uansett hvor du befinner deg. Du kan selvfølgelig også løse inn poengene dine på en helgetur i hjemlandet for å lade batteriene.

Hent ut din indre eventyrer og reis

Med tilgang til eksklusive fordeler, poeng og rabatter har du sjansen til å få mest mulig ut av reisen din og skape uforglemmelige minner - enten du vandrer gjennom en frodig regnskog, utforsker tradisjonelle markeder eller nyter lokal mat. Hvorfor sitte på gjerdet å vente? Meld deg inn i Strawberry (om du ikke allerede er medlem) og vær den vågale og eventyrlystne eventyreren du alltid har ønsket å være.

Partnere

Skap herlige minner

  • Hurtigruten
  • Ving
  • Royal Caribbean
  • Hertz
Se alle partnere
An illustration of a biker jacket with the Strawberry logo on the back.

Medlemmer opplever mer

Bare gode grunner til å bli medlem

Rabatt på hotellrom. Førsteprioritet på tilbud og nyheter. Bonuspoeng som du kan booke hotellrom for. Gratis kaffe – når du vil. Gjør som 2,6 millioner andre; bli medlem.