Medlemskap

Partnertilbud

Reis med HX Hurtigruten Expeditions og tjen bonuspoeng

Ønsker du en opplevelse utenom det vanlige? Med HX Hurtigruten Expeditions kan du reise med cruiseskip til noen av verdens mest avsidesliggende og urørte plasser. Oppdag fjerne samfunn, herlig utsikt og eksotiske dyr på reisen.

Hurtigruten ship in the Antarctica_16_9

Om HX Hurtigruten Expeditions

I motsetning til Hurtigrutens mer klassiske reiser langs kysten i Norge, tar ekspedisjonscruiseskipene deg til naturskjønne og ofte avsidesliggende destinasjoner rundt om i verden. Fokuset ligger på natur, dyreliv, kunnskap, historie, kultur og spennende opplevelser. Med på den fantastiske reisen finner du en dyktig bestening og eksperter i et eget ekspedisjonsteam. Rutene er aldri helt forhåndsbestemte, men tilpasses værforhold og eventuelle muligheter som dukker opp underveis for å skape en best mulig opplevelse.

Book din reise med HX Hurtigruten Expeditions

For å tjene bonuspoeng må du være logget inn på profilen din i Strawberry og booke din reise med HX Hurtigruten Expedions via lenken på denne siden.

For hver krone av det totale beløpet reisen koster, får du som medlem ett poeng. Det betyr at om du kjøper en reise for eksempelvis 25 000 kroner, tjener du 25 000 bonuspoeng. For at poengene skal registreres på profilen din, er det vikig at du er logget inn når du klikker deg videre til HX Hurtigruten Expeditions side for booking. Du finner bookinglenken lengst ned på denne siden.


Vil du lese mer om Hurtigrutens ekspedisjonsreiser og få mer inspirasjon? Gå til HX Hurtigruten Expeditions hjemmeside!


Bird looking over the sea, Shetland Islands, Scotland - Hurtigruten_16_9


Informasjon, villkår og betingelser  • Ved kjøp av reiser med HX Hurtigruten Expeditions tjener du ett poeng per krone på den totale kjøpesummen.

  • Du tjener ikke poeng på tilleggsbookinger gjort etter den opprinnelige bookingen.

  • Poengene vil være synlige på profilen din innen 30 dager etter avreise.

  • For å sikre at poengene blir registrert, må du være logget inn på profilen din i Strawberry før du klikker på lenken til HX Hurtigruten Expediotions og bestiller reisen. Sørg for at du booker umiddelbart etter at du har klikket deg videre fra nettsiden vår, og ikke besøk andre nettsider under bookingprosessen. Du må også godta informasjonskapsler for å være helt sikker på at bookingen din registreres.

  • Tilbudet gjelder kun bookinger gjort på HX Hurtigruten Expeditions nettsider. Du tjener ikke poeng dersom bookingen gjøres via Hurtigrutens kundeservice.

  • Du tjener poeng på alle ekspedisjonsreiser.