Medlemskap

Partnertilbud

Tjen bonuspoeng på reiser med Hurtigruten

Opplev de norske fjordene, vakker natur og spektakulære omgivelser med Hurtigruten samtidig som du tjener bonuspoeng. Som medlem får du ett poeng per krone når du booker reiser med Hurtigruten langs kysten i Norge.

Geiranger fjord and Hurtigruten ship passing_16_9

Om Hurtigruten

Hurtigruten har siden 1893 vært selve sjelen i den norske kysten. Det klassiske signaturcruiset mellom Bergen og Kirkenes omtales ofte som "verdens vakreste reise" og passerer utallige vakre fjorder og underverker underveis. I tillegg til det klassiske cruiset, tilbyr Hurtigruten også eventyr som Svalbardekspressen og Nordkappekspressen. Bli med på tur med Hurtigruten og opplev enestående utsikt, kultur, historie, nordlys, midnattssol, god mat og drikke og mye mer!

Book din reise med Hurtigruten

For å tjene bonuspoeng må du være logget inn på din profil i Strawberry og booke reisen din med Hurtigruten via lenken på denne siden.

For hver krone av det totale beløpet reisen koster, får du som medlem ett poeng. Det betyr at om du kjøper en reise for eksempelvis 25 000 kroner, tjener du 25 000 bonuspoeng. For at poengene skal registreres på profilen din, er det vikig at du er logget inn når du klikker deg videre til Hurtigrutens side for booking. Du finner bookinglenken lengst ned på denne siden.


Hurtigruten ship at sea in sunset_16_9


Informasjon, vilkår og betingelser  • Ved kjøp av reiser med Hurtigruten tjener du ett poeng per krone på den totale kjøpesummen.

  • Du tjener ikke poeng på tilleggsbookinger gjort etter den opprinnelige bookingen.

  • Poengene vil være synlige på profilen din innen 30 dager etter avreise.

  • For å sikre at poengene blir registrert, må du være logget inn på profilen din i Strawberry før du klikker på lenken til Hurtigruten og bestiller reisen. Sørg for at du booker umiddelbart etter at du har klikket deg videre fra nettsiden vår, og ikke besøk andre nettsider under bookingprosessen. Du må også godta informasjonskapsler for å være helt sikker på at bookingen din registreres.

  • Tilbudet gjelder kun bookinger gjort på Hurtigrutens nettsider. Du tjener ikke poeng dersom bookingen gjøres via Hurtigrutens kundeservice.

  • Du kan tjene poeng på alle klassiske reiser (Bergen-Kirkenes-Bergen, Bergen-Kirkenes og Kirkenes-Bergen), Svalbardekspressen og Nordkappekspressen. Du kan også opptjene poeng på reisene Klassikeren på Svalbard med MS Nordstjernen. Du tjener ikke poeng på havn-til-havn-reiser.