Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Meet with us

Östersund Sverige

2 hotell passer ditt søk

Forsøk en annen destinasjon

Møter og konferanse i Östersund og på Frösön

Skal du booke kurs- eller konferanselokaler i Östersund? Vi har konferansehoteller både i sentrale Östersund og på vakre Frösön, som arrangerer alt fra det lille møtet til det store kick-offet.

Beliggende på Prästgatan midt i Östersund tilbyr Clarion Hotel® Grand Östersund en perfekt lokalisering for møtet eller konferansen. Du trenger ikke tenke på noe, her finnes det totalløsninger med lokaler, mat, aktiviteter og overnatting uansett om du planlegger møte, konferanse eller annet samvær. Som byens største hotell finnes dessuten alle muligheter til å bestille lokaler til arrangementer som bryllup, utstillinger eller fødselsdagsfester. Det er lett å komme seg til og fra Clarion Hotel Grand Östersund, det er 1 kilometer til Östersunds sentralstasjon og 10 minutter med bil fra Åre-Östersund flyplass.

Vårt andre konferansehotell er lokalisert sammen med sin nabo Frösö Park Arena, Norrlands største møtested. På Quality Hotel™ Frösö Park kan du velge og vrake mellom små og store møterom, eller hvorfor ikke booke inn hele firmakongressen? Her er det plass for opptil 2500 personer. Konsert, messe eller bankett – det er ikke noe problem. Quality Hotel Frösö Park ligger på Frösön, bare 3 kilometer fra Åre-Östersund flyplass. Östersund sentrums tilbud og fornøyelser ligger heller ikke alt for langt borte med sine 7,5 kilometer.

Når det er tid for teamaktiviteter har Östersund mye å tilby. Med fjellverdenen i nærheten finnes det flere turmål for den friluftsinteresserte. På Frösön er det mange kultur- og naturstier å velge mellom. Vil du komme ekstra nær dyrene, finnes også en av Sveriges største dyreparker her, Frösö Zoo. Lær deg mer om Östersunds mest kjente vesen, Storsjöodjuret, på Jamtli (Jämtlands fylkesmuseum). Der finnes det en utstilling som i sin helhet er tilegnet byens svært populære Storsjöodjur.

Les mindre
2 hotell passer ditt søk
Det var mange!

Det oppstod et problem med sendingen av din forespørsel. Vennligst prøv igjen senere.

Men vi kontakter deg gjerne for å se om vi kan ordne noe som passer dine behov

Fyll i

Navn

Feil i e-postadresse

Feil i telefonnummer

Meldingen er sendt

3.2.8.003 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.