Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Møt oss

Örebro Sverige

2 hotell passer ditt søk

Forsøk en annen destinasjon

Konferanse- og møterom i Örebro

Hvis du skal arrangere møte, konferanse eller event i Örebro, kan vi tilby flere alternativer. Fra mindre konferanser i luksuriøst miljø, til større møtelokaler – alt i sentrum. Med tog eller fly tar du deg lett hit både fra Stockholm og Göteborg.

Våre hoteller tilbyr sentrale lokaler for alle anledninger. For den som ønsker en mindre konferanse eller styremøte i luksuriøst og samtidig moderne miljø, passer møterommet på Clarion Collection® Hotel Borgen, Örebros egen ridderborg, utmerket. For litt større møter, workshoper, konferanser, kick-off, seminarer, utstillinger og fester har vi Clarion Hotel® Örebro med konferanseavdeling og det prisbelønnede restaurantkonseptet Kitchen & Table by Marcus Samuelsson. Hold energinivået på topp gjennom å optimere konferansen eller arrangementet med god mat og drikke. Vi hjelper selvsagt til med å innfri dine behov og ønskemål, uansett om det handler om en enkel kaffepause eller en skikkelig festkveld med treretters middag.

Fra våre konferansehoteller er det kort avstand til Örebro universitet, Universitetssjukhuset, et antall offentlige instanser som CSN, og bedrifter som Atlas Copco og E.ON. Fra Örebro sentralstasjon er det 5-15 minutters spasertur, avhengig av hvilke lokaler du velger. Örebro flyplass ligger en drøyt 15 minutters biltur fra våre lokaler, og til Arlanda tar du deg på litt over to timer.

Begge hoteller har gangavstand til Örebro slott og elven Svartån, som renner gjennom Örebro. Byen tilbyr et vakkert og spaservennlig sentrum med shopping, parker, kaféer, restauranter og kulturtilbud. Hvis du får litt egentid mellom møtene, så pass på å ta en tur gjennom Wadköping, ved Svartåns bredd, med gamle trehus og vakre hager som viser det gamle Örebro. Rett ved siden av ligger også Stadsparken, med velpleide hageanlegg og egen rosehage.

Les mindre
2 hotell passer ditt søk
Det var mange!

Det oppstod et problem med sendingen av din forespørsel. Vennligst prøv igjen senere.

Men vi kontakter deg gjerne for å se om vi kan ordne noe som passer dine behov

Fyll i

Navn

Feil i e-postadresse

Feil i telefonnummer

Meldingen er sendt

3.2.8.003 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.