Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Våre hotell i Örebro

Opplev Örebro med utgangspunkt i våre hotell, som begge ligger midt i sentrum. Begge hotell har gangavstand til Svartån, Örebro slott og Wadköping.

To hotell midt i Örebro

Clarion Collection Hotel Borgen minner om en ridderborg med sine tårn og røde mursteinfasade, og med historie tilbake til 1800-tallet. Her er buffè med varmmat, salat, suppe og noe søtt på ettermiddagen inkludert. Herfra er det bare rundt 200 meter til vakre Örebro slott. Clarion Hotel Örebro ligger også midt i byen. Dette er et større hotell med restaurantkonseptet Kitchen & Table og konferansavdeling. 

Opplev Örebro & Wadköping

Örebro har en vakker og fotgjengervennlig bykjerne med både butikker, parker, kafeer og restauranter. Wadköping ligger like ved Svartån strand, et område med gamle trehus og hager som skildrer det gamle Örebro. Her finner du en rekke små og koselige butikker, museer samt kafé og restaurant. Gjennom året holdes det også flere markeder her. Om shopping står på ønskelisten er det heller ikke lenger enn en mil fra Örebro sentrum til Marieberg Galleria, med over 100 butikker.

Familievennlige aktiviteter

Reiser du med barn? Lek & Buslandet, Europas største innendørs lekeland, finner du bare noen kilometer utenfor sentrumskjernen. Ti minutters gange fra sentrum ligger ikke minst Gustavsviks Lost City, et jungeleventyr av et badeanlegg med noen av Sveriges lengste og råeste vannsklier! Örebro ligger i landskapet Närke, 22 mil vest for Stockholm.

Konferanse- og møtelokaler i Örebro

Om du skal til Örebro på møte eller konferanse kan du lese mer om vårt tilbud at lokaler i Örebro her.

Nærliggende destinasjoner

Eskilstuna

Karlstad

Västerås

Les mindre
4 hotell i Örebro

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.1.9.007 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet.

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.