Problemer med å booke avtalepriser

Før øyeblikket har vi problemer med noen av våre avtalepriser. Kontakt kundeservice hvis du ikke får booket hotellrom til bedriftsavtalepris. Kundeservice har en magic touch som kan fikse det for deg! Beklager ulempen.

Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Møt oss

Västerås Sverige

1 hotell passer ditt søk

Forsøk en annen destinasjon

Konferanser og møter i Västerås

Vi tilbyr møtelokaler i personlig og intimt miljø på Clarion Collection Hotel® Etage, midt i Västerås. Med en lokalisering ved Vasagatan, Stora gatan og 500 meter fra Västerås sentralstasjon, er det vanskelig å finne mer sentralt beliggende lokaler.

Clarion Collection® Hotel Etage er et lite, men populært hotell der du kan leie lokaler til møter, konferanser, kurs, seminarer og private fester og arrangementer. Her serveres mat og drikke til alle dagens måltider, og snacks for å holde energinivået oppe i løpet av møtedagen. Ønsker du å ta med kollegene ut på middag, finner du Västerås’ store utvalg av restauranter og butikker bokstavelig talt rett utenfor hotelldøren. Du befinner deg midt i byen, nær den gamle bydelen med hus og gårder i bindingsverk på idylliske Kyrkbacken, Västerås domkirke fra 1200-tallet og Svartån – elva som deler byen i to.

Etter møtet er det mange alternativer for teambyggende aktiviteter i Västerås med omegn. Besøk populære Skultuna Messingsbruk, en mil nord for Västerås. På en guidet tur kan dere få et innblikk i  brukshistorien og se hvordan produksjonen foregår. Västerås ligger like ved Mälaren, så ta gjerne med kollegene på en båttur; her er det muligheter for alt fra rolig fiske og båtturer, til fartsfylt tur med RIB-båt. I Västerås er det også mulig å prøve segway, ridning, shopping og mat i Saluhallen Slakteriet eller et besøk på Yoump – Sveriges første trampolinepark.

Fra konferansehotellet er det kort vei til de største bedriftene og institusjonene i Västerås, som for eksempel ABB, Mälardalens högskola, Aros Congress Center, Västmanlands sykehus, Västerås slott, Västerås konserthus og Västerås rådhus. I byen finner du også Nordens største innsjøhavn. Mellom Stockholm og Västerås er det en times togreise, og Västerås Airport ligger bare 10 minutters biltur fra hotellet.

Les mindre
1 hotell passer ditt søk
Det var mange!

Det oppstod et problem med sendingen av din forespørsel. Vennligst prøv igjen senere.

Men vi kontakter deg gjerne for å se om vi kan ordne noe som passer dine behov

Fyll i

Navn

Feil i e-postadresse

Feil i telefonnummer

Meldingen er sendt

3.2.13.005 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.