Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Møt oss

Borlänge Sverige

1 hotell passer ditt søk

Legg til et eller flere hotell i din forespørsel så kontakter vi deg.

1 hotell passer ditt søk

Forsøk en annen destinasjon

Konferanse- og møterom i Borlänge

Er du i gang med å booke møte- og konferanselokaler i Borlänge? På konferansehotellet Quality Hotel™ Galaxen finnes konferansemuligheter for alt fra det lille møtet, til den stilfulle gallamiddagen.

Hvis du leter etter konferanselokale, møterom, messelokaler eller det perfekte stedet for event eller workshop i Borlänge, så har du kommet til riktig sted. Vi hjelper selvsagt til med å oppfylle dine behov og ønsker, uansett om du vil arrangere et kurs, en skikkelig festkveld med treretters middag eller skreddersy aktiviteter for teambuilding.

Konferansehotellet ligger i sentrum av Borlänge med gangavstand til shopping og fornøyelser. Det er bare 10 minutter til fots til Borlänge sentralstasjon. Siden byen er et jernbaneknutepunkt med hyppige avganger og Dala Airport ligger en 10 minutters biltur mot sør, kan konferansegjester og kursdeltagere fra hele landet enkelt komme seg hit.
Borlänge er hjemby for mange bedrifter, som for eksempel SSAB Tunnplåt Borlänge og Stora Enso Kvarnsveden, og her har også Trafikverket sitt hovedkontor. I Borlänge finner du også deler av Högskolan Dalarna, og i begynnelsen av juli hvert år avholdes musikkfestivalen Peace & Love her.

Borlänge er et perfekt utgangspunkt for å oppdage Dalarnas kultur og natur. Framtidsmuseet med planetarium og naturvitenskaplig eksperimentverksted ligger under samme tak som hotellet. Også utenfor hotellet finnes alle forutsetninger for å arrangere teambuilding- og gruppeaktiviteter. Ta med deltagerne ned i den spennende Äventyrsgruvan og test ut gruvedykking eller klatring. Eller bli på land og gå tur langs fine stier i Gyllbergen, bruk sykkel i kupert terreng eller padle kajakk på sjøen Runn. Vinterstid passer sjøen fint for alle som liker å gå på lengdeløpsskøyter, og til skibakkene Bjursås Skicenter og Romme Alpin er det bare en 20 minutters biltur.

Les mindre
1 hotell passer ditt søk
Det var mange!

Det oppstod et problem med sendingen av din forespørsel. Vennligst prøv igjen senere.

Men vi kontakter deg gjerne for å se om vi kan ordne noe som passer dine behov

Fyll i

Navn

Feil i e-postadresse

Feil i telefonnummer

Meldingen er sendt

3.2.11.002 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.