Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Møt oss

Falun Sverige

0 hotell passer ditt søk

Legg til et eller flere hotell i din forespørsel så kontakter vi deg.

0 hotell passer ditt søk

Forsøk en annen destinasjon

Konferanse- og møterom i Falun

Skal du booke møtelokale i Falun? Vi har konferansemuligheter midt i byen. Med sju minutters spasertur til Resecentrum og Falun sentralstasjon og 30 minutters biltur til flyplassen Dala Airport, er det lett å komme seg hit.

I de roligere delene av sentrale Falun, på Faluelvens østre side, finner du Clarion Collection® Hotel Bergmästaren, det perfekte møtestedet for konferanse, event, fest eller møte. Hotellet er beliggende på Bergskolegränd 7, og har både konferanselokaler og møterom. Her kan du få hjelp med alt som gjelder mat, drikke og planlegging av møtet eller eventet, uansett om det handler om en enklere kaffepause, en skikkelig festkveld med treretters middag eller gruppeaktiviteter for teambuilding.

Falun, med sine historiske rødmalte kvarter, er omgitt av verdensarvbeskyttet natur og er et perfekt utgangspunkt for å oppdage Dalarnas kultur og natur. Her har du alle muligheter til å arrangere teambuilding- og gruppeaktiviteter også utenfor hotellets fire vegger. Besøk Falu koppergruve og Dalarnas museum som ligger i gangavstand fra hotellet. Kunstneren Carl Larssons fargesterke hjem Sundborn er bare 20 minutter unna med bil, og utendørsscenen Dalhalla en times bilreise nordover. Om vinteren passer sjøen fint for alle som går på lengdeløpsskøyter. Både skibakker og langrennsløyper finnes i nærheten, og det er bare en knapp halvtimes biltur til alpinbakkene Bjursås Skicenter og Romme Alpin.

Les mindre
0 hotell passer ditt søk
Det var mange!

Det oppstod et problem med sendingen av din forespørsel. Vennligst prøv igjen senere.

Men vi kontakter deg gjerne for å se om vi kan ordne noe som passer dine behov

Fyll i

Navn

Feil i e-postadresse

Feil i telefonnummer

Meldingen er sendt

3.2.11.002 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.