Medlemskap
A delicious green food dish, served on a white plate.

Smaksrike bar- og restaurantbesøk i Borlänge

Velkommen til en destinasjon med noe for enhver smak. I Borlänge kan du nyte et bredt utvalg av barer og restauranter som gjenspeiler både Dalarna og byens bærekraftige matfilosofi, på én og samme tallerken. Velkommen!

Med smak av Dalarna

Enten du er en matkjenner eller ikke, er Borlänge en destinasjon som ikke kommer til å skuffe deg når det kommer til mat og drikke. Her finner du barer og restauranter med påvirkninger fra alle verdenshjørner, og svenske kulinariske spesialiteter. I Borlänge preges restaurantscenen av en bærekraftig matfilosofi som gjenspeiler det store utvalget av lokalprodusert mat. Nyt både klassisk husmannskost og moderne treretters middager – alt servert med en tøtsj av Dalarna.

Bo nær byens kulinariske utvalg

Dersom du leter etter et sentralt sted å bo i Borlänge, med kort avstand til byens bar- og restauranttilbud, er Quality Hotel™ Galaxen et ypperlig valg. Du vil ikke trenge å gå langt for å få deg et vellaget måltid eller noe godt i glasset – du finner nemlig begge deler under ett og samme tak. På hotellets restaurant Flying er det noe for enhver smak, enten du er ute etter en god lunsj, en middag med venner, eller en drink før eventyret fortsetter i Borlänge. Velkommen til Borlänge.

Borlänge

Restauranter og barer

Oppdag
Hotell
Restaurant
Konferanse