Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Møt oss

Arlandastad Sverige

16 hotell i nærheten

3 hotell passer ditt søk

Forsøk en annen destinasjon

Konferanse og møter i Arlandastad

Fem minutter fra Stockholm Arlanda Airport finner du vårt konferansehotell Quality Airport Hotel™ Hotel Arlanda. Her venter gratis parkering og store, fleksible lokaler. Ønsker du rom inne på flyplassen, anbefaler vi Clarion Hotel® Arlanda Airport.

Quality Hotel Airport Arlanda ligger i kjøpesenteret Eurostop i Arlandastad, en fem minutters biltur fra terminalene og fem minutters biltur til tettstedet Märsta med flere butikker og restauranter. Lokalene på Quality Hotel Airport Arlanda passer perfekt for bedrifter i og rundt Märsta, Uppsala, Sigtuna og nordlige Stockholm. I nærheten finner du også store bedrifts- og industriområder som Brista og nærliggende Rosersberg med Postnords nybygde og enorme post-terminal.

Konferansehotellet tilbyr også gratis transfer til og fra Stockholm Arlanda Airport, som ligger åtte kilometer unna. Lokalene er med andre ord lett tilgjengelige også for tilreisende deltagere fra Sverige og resten av verden. På hotellet er det lokaler i ulike størrelser for alle anledninger. Bestill styremøtet, foreningens årsmøte, konferansen, kick-offet, seminaret eller kurset i noen av hotellets lokaler. Selvsagt går det like bra å booke lokalene til private fester og jubileer. På hotellet finner du bistro, bar og treningsrom, så dere kan være sosiale eller trene sammen når møtedagen er over.  

Hvis du ønsker å befinne deg inne i Skycity, midt mellom Terminal 4 og 5 inne på Arlanda flyplass, er flyplasshotellet Clarion Hotel® Arlanda Airport riktig valg. Hotellet kan, i tillegg til sin unike beliggenhet, skryte av et stort antall konferanse- og møterom, inklusive en enorm bankettsal, treningsrom og utendørsbasseng, samt populære Kitchen & Table med både bar og restaurant.

Arlanda med Arlandastad er et nav for kommunikasjonsmidler til og fra hele landet og resten av verden. Derfor er våre hoteller det perfekte stedet å arrangere internasjonale seminarer eller konferanser. Velkommen!

Les mindre
3 hotell passer ditt søk
Det var mange!

Det oppstod et problem med sendingen av din forespørsel. Vennligst prøv igjen senere.

Men vi kontakter deg gjerne for å se om vi kan ordne noe som passer dine behov

Fyll i

Navn

Feil i e-postadresse

Feil i telefonnummer

Meldingen er sendt

3.2.11.002 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.