Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Møt oss

Sandefjord Norge

1 hotell passer ditt søk

Forsøk en annen destinasjon

Konferanser og møter i Sandefjord

Skal du ha møte, konferanse eller private arrangement i Sandefjord? Vårt hotell Clarion Collection® Hotel Atlantic passer godt til flere anledninger. Konfirmasjon med slekt og venner, salgsmøte eller intervjuer? Her finnes det flere valgmuligheter.

Clarion Collection Hotel Atlantics lokaler ligger sentralt i Sandefjord, kun et steinkast fra jernbanestasjonen. Fra Oslo Sentralstasjon tar det kun 1,5 time til Sandefjord med tog. Ved Sandefjord Lufthavn Torp er du klar til avgang i løpet av 15 minutter med bil eller taxi fra hotellet.

Bestiller du ditt neste møte her tilbyr hotellet alt fra kaffe og frukt til teknisk utstyr og overnatting om det skulle være behov for det. Hotellet er innredet med Sandefjord sin marine historie som inspirasjon. Fra begynnelsen av 1900-tallet har Sandefjord spilt en viktig rolle for landets hvalfangere og det var med dette i tankene at hotellet ble bygget. Hotellets juvel er en fantastisk festsal fra 1914, perfekt for større fester og bryllup.

Fra hotellet er det kort avstand til det meste Sandefjord har å by på. For den historieinteresserte kan en tur til Hvalfangstmuseet anbefales. Vikingskipet Gaia og dampskipet Southern Actor er også verdt besøket. Om du er interessert i shopping er det kun en kort gåtur fra hotellet til Sandefjords nybygde torg hvor du finner et godt utvalg av ulike butikker.

 

Les mindre
1 hotell passer ditt søk
Det var mange!

Det oppstod et problem med sendingen av din forespørsel. Vennligst prøv igjen senere.

Men vi kontakter deg gjerne for å se om vi kan ordne noe som passer dine behov

Fyll i

Navn

Feil i e-postadresse

Feil i telefonnummer

Meldingen er sendt

3.2.13.011 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.