Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Møt oss

Drammen Norge

14 hotell i nærheten

3 hotell passer ditt søk

Forsøk en annen destinasjon

Møter og konferanser i Drammen

Skal du ha møte, konferanse eller privat arrangement i elvebyen Drammen? Vi har to hotell i byen som egner seg godt til de fleste anledninger. Om du skal ha et møte, en heldags konferanse eller et bryllup over flere dager har vi lokalene for deg.

På våre hotell kan vi tilby alt fra kaffe og frukt til messeområder - og selvsagt overnatting om du har behov for det. Comfort Hotel® Union Brygge ligger rett ved Union Scene som til vanlig arrangerer konserter, teater eller andre kulturtilbud, og er en perfekt arena om du ønsker å ha en annerledes konferanse. Clarion Collection© Hotel Tollboden passer bra for de mindre møtene, og her kan du sitte i historiske omgivelser fra Drammens sjøfartshistorie.

Gjennom Drammen renner den vakre Drammenselven og deler byen i to. Med flere gangstier langs elven, tett på hotellene, kan du lett nyte frisk luft og den vakre elven etter en lang dag med møter. Drammen er en by med mye aktiviteter, kultur og folkeliv, og ønsker du derfor å oppleve noe utenfor hotelldøren er det mye du kan finne på. Blant annet ligger både Norges største badeanlegg Drammensbadet, gangbroen Ypsilon og Kunnskapsparken i sentrum av byen.

Begge hotellene våre ligger kun en kort gåtur fra togstasjonen midt i Drammen sentrum. Du kan stå på Oslo Sentralstasjon etter en halvtime, eller klar til avgang på Oslo lufthavn Gardermoen i løpet av en time.

Les mindre
3 hotell passer ditt søk
Det var mange!

Det oppstod et problem med sendingen av din forespørsel. Vennligst prøv igjen senere.

Men vi kontakter deg gjerne for å se om vi kan ordne noe som passer dine behov

Fyll i

Navn

Feil i e-postadresse

Feil i telefonnummer

Meldingen er sendt

3.2.11.002 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.