Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Møt oss

København Danmark

3 hotell passer ditt søk

Forsøk en annen destinasjon

Konferanser og møter i København

På våre hotell i København tilbyr vi konferanser, møter og arrangement for deg som vil være midt i det hippeste Vesterbro, deg som foretrekker omgivelser av unikt design, eller deg som vil være nær Kastrup flyplass. Hos oss har du valgmulighetene.

Hotell for de mindre og større møtene

Våre konferansehotell i sentrum av København har flere unike rom med plass for alt fra de mindre møtene til de større konferansene og arrangementene. København er dessuten perfekt som utgangspunkt for konferanser, uansett om det blir pauser og egentid, eller om du skal ut på morsomme aktiviteter med teamet. God mat og drikke er en viktig del av opplevelsen, og du kan få både lunsj og middag servert på hotellet, og for overnattende gjester finnes det frokost tilgjengelig. Uansett anledning har vi hoteller med lokaler og beliggenhet som er med på å løfte ditt arrangement. 

Sentral beliggenhet i København

Holder du ditt neste møte eller konferanse på Villa Copenhagen, har du byen rett utenfor døren. Du får kort vei til Tivoli, byens mange restauranter og havnebassengene om du ønsker å oppleve København. Hvorfor ikke ta turen innom historiske Rosenborg Slott, vakre Nyhavn eller varierte Kødbyen som tilbyr alt fra slakteri til mat og kunstgallerier? Her kan du lese hva turiststedet København har å tilby

Arranger konferansen nær Kastrup flyplass

Ønsker du å invitere internasjonale gjester til konferansen eller arrangement passer det perfekt med konferanse på Clarion Hotel Copenhagen Airport. Med kun 2 minutter gange til flyplassens terminaler og t-bane like ved konferanselokalene, blir oppholdet enkelt og smidig. Har du noen timer til overs etter dagens møter kan du enkelt å ta deg inn til sentrum. T-banen som ligger direkte tilknyttet Terminal 3, tar deg til sentrum av København og alt dens severdigheter på bare 12 minutter. 

Nærliggende destinasjoner

Kastrup

Høje Tåstrup

Malmö

Helsingborg

Les mindre
3 hotell passer ditt søk
Det var mange!

Det oppstod et problem med sendingen av din forespørsel. Vennligst prøv igjen senere.

Men vi kontakter deg gjerne for å se om vi kan ordne noe som passer dine behov

Fyll i

Navn

Feil i e-postadresse

Feil i telefonnummer

Meldingen er sendt

3.2.13.011 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.