Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Møt oss

København Lufthavn Danmark

4 hotell passer ditt søk

Forsøk en annen destinasjon

Konferanser og møter ved København Lufthavn

Skal du ha konferanse, møte eller et privat arrangement ved Kastrup, nært København flyplass? Vi har flere alternativer til deg. Om du vil bo med kort avstand til flyplassen, eller i sentrum av København har vi flere passende hotell.

En drøy kilometer fra terminalene på Copenhagen Airport ligger Quality Airport Hotel™ Dan. Skal du ha et kjapt salgsmøte, en kickoff med bedriften eller en stor bursdagsfest finnes det flere muligheter på hotellet. Du får hjelp med alt fra softis og popkorn, til teknisk utstyr og overnatting om det er ønskelig.

Mellom hotellet og Kastrup lufthavn går hotellets egen shuttlebuss, helt kostnadsfritt. Kjøreturen tar ikke mer enn 5 minutter. En kort gåtur fra hotellet ligger Københavns Metro og Kastrup stasjon som enkelt tar deg inn til sentrum av den danske hovedstaden. Ved Kastrup går det også tog videre til Sverige og Malmø om du vil krysse landegrensene på kort tid. Hotellet ligger lett tilgjengelig for deg som kommer med bil fra København eller over Øresundbroen.

Ønsker du å holde din konferansen, møtet eller arrangementet ditt sentralt i København har vi også to hotell tilgjengelig, midt i København. Mer informasjon om København finner du her.

Med kort vei til København er det mye å gjøre utenfor hotelldørene. Hva med en tur med kollegaer på Tivoli, en omvisning på Rosenborg slott med partnere, eller kanskje ta med reisefølget på en bedre middag på en av Københavns mange New Nordic cuisine restauranter. I Kastrup finnes det også flere muligheter, blant annet akvariet Den Blå Planet og Kastrup slott.

Les mindre
4 hotell passer ditt søk
Det var mange!

Det oppstod et problem med sendingen av din forespørsel. Vennligst prøv igjen senere.

Men vi kontakter deg gjerne for å se om vi kan ordne noe som passer dine behov

Fyll i

Navn

Feil i e-postadresse

Feil i telefonnummer

Meldingen er sendt

3.2.11.002 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.