Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Collection® Hotel Magasinet Trelleborg ,  Sverige

Clarion Collection® Hotel Magasinet

Trelleborg,  Sverige

Midt i sentrum av Trelleborg, med havna rundt hjørnet og gangavstand til shopping, restauranter og severdigheter, finner du Clarion Collection Hotel Magasinet! Et heftig hotell som ligger i et gammelt kornlager fra 1904.

Clarion Collection® Hotel Magasinet 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,6
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

8,6
av 10
Vurdering av Clarion Collection® Hotel Magasinet

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

  • Ferskt brød står alltid fremme under frokosten hos Clarion Hotel

Frokost

Finnes det noe bedre enn å starte dagen med en stor, næringsrik og god frokost? Tror ikke det! Kom og nyt den med oss.

Frokost serveres:

Mandag - fredag: 06:30 - 09:30
Lørdag - søndag: 07:00 - 10:00

Tidspunktene for våre måltider kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

  • Parkeringsmuligheter hos Clarion Hotel

Parkering

Kommer du hit med bil? Hotellet har tilgang på ett par plasser for 105 SEK/døgn. Parkeringsplassene ligger rett ved siden av hotellet og kan bookes via resepsjonen, tlf: +46 410 188 99 eller send en e-post til cc.magasinet@strawberry.se

Hvis hotellets parkeringsplasser er opptatte, kan du enkelt parkere på Aimo Parks parkering, som ligger øst for hotellet.

  • Hver dag kan du spise deilig bakverk til kaffen hos Clarion Collection

Fika

Hver ettermiddag kan du ta for deg av deilige søtsaker mellom kl. 15.00 - 17.00. Nyt kaffe, te og litt å bite i. Enjoy!

Fika serveres:

Alle dager: 15.00 - 17.00

Vår servering har varierende åpningstider om sommeren og i langhelger. Ta kontakt med hotellet for aktuelle åpningstider.

  • Hver kveld serveres det gratis Evening Meal hos Clarion Collection

Kveldsmat

Uansett hva du er fysen på, vil du alltid finne noe hos oss! Hver kveld kan du nyte en salat, en varmrett og hjemmebaket brød. It’s on us! Allergier? Gi oss beskjed på forhånd så har vi mulighet til å tilpasse et alternativ.

Kveldsmat serveres:

Mandag -søndag: 18.00 - 20.00

Vår kveldsmatservering har varierende åpningstider om sommeren og i langhelger. Ta kontakt med oss for aktuelle åpningstider.

  • Rom for deg med kjæledyr hos Clarion Hotel

Our furry friends

Ta med din beste venn på reisen! Hos oss er kjæledyr velkommen. Prisen for din venn er 300 SEK per besøk, har du med flere firbente venner er prisen 400 SEK per besøk. Dersom du har førerhund og viser frem beviset, koster det ingenting i tillegg. Ikke glem å gi oss beskjed når du booker oppholdet ditt slik at vi kan sikre deg et av våre dyrevennlige rom.

  • Wifi hos Clarion Hotel

Wifi

Hos oss finner du wifi i hele bygget. Sett deg hvor du vil og surf hvor lenge du vil – it’s free! Få innloggingsinformasjon i resepsjonen.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.8.003 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.