Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Collection® Hotel Magasinet Trelleborg ,  Sverige

Clarion Collection® Hotel Magasinet

Trelleborg,  Sverige

Midt i sentrum av Trelleborg, med havna rundt hjørnet og gangavstand til shopping, restauranter og severdigheter, finner du Clarion Collection Hotel Magasinet! Et heftig hotell som ligger i et gammelt kornlager fra 1904.

Clarion Collection® Hotel Magasinet 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
9,3
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

9,3
av 10
Vurdering av Clarion Collection® Hotel Magasinet

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Velkommen til Clarion Collection Hotel Magasinet. Perfekt beliggenhet med gangavstand til Trelleborg sentrum. Kaffe og kaker og middag er inkludert hver dag! Her får du en unik beliggenhet som nabo til fergeterminalen, som tar deg videre ut i Europa. Det koselige hotellet kan friste med 58 lyse og fine rom, en stor frokostbuffé og nærhet til Trelleborg sentrum, som er fullt av koselige butikker, kaféer og restauranter. Middag og Afternoon sweets er inkludert for hotellets gjester hver dag!

Renovering

Vi skal bygge 11 splitter nye rom. Dette kan forårsake noen forstyrrelser og støy på dagtid. Vi beklager bryet!

Midt i sentrum av Trelleborg

Clarion Collection Hotel Magasinet er vårt første hotell i byen. Med sin utsikt over havna og fergene og nærheten til sentrum, er det knapt mulig å få en bedre beliggenhet. Trelleborg kan skilte med alt fra shopping til interessante muséer, kultur, idrettsarrangement og nydelige hager. Trelleborg er Sveriges sydligste by, og det perfekte utgangspunktet for ditt møte med den skånske landsbygda.

Afternoon Sweets og Evening Meal er inkludert hver dag!

Hver dag kan du spise en god og generøs frokost på hotellet, den er selvsagt inkludert i romprisen. Når du bor hos oss er også kaffe og kaker om ettermiddagen og middag om kvelden inkludert. Du kan lese mer om maten og serveringstidene her.

Fra kornlager til koselig hotell

Clarion Collection Hotel Magasinet ligger i et gammelt kornlager som ble bygd på begynnelsen av 1900-tallet og som var i bruk frem til midten av 80-tallet. På begynnelsen av 2000-tallet ble bygningen helrenovert, men mange gamle attributter fra tida da bygningen tjente som kornlager er bevart og gjør hotellet enda finere i dag.

Kontakt

  • Hamngatan 9 231 42 Trelleborg , Sverige

Finne frem til hotellet

Tog og buss

Gangavstand til hotellet om du kommer med tog eller buss, ca 250m

Fra Malmö Airport Sturup

Taxi fra Malmö Airport Sturup, ca 30 minutter med bil.

Fra Köpenhams flygplass Kastrup

Tog eller taxi, ca 45 minutter med bil.

Taxi

Vi anbefaler Taxi Trelleborg, 0410 150 70

Om Clarion Collection Hotel Magasinet

Antall rom

58 rom – 114 sengeplasser

Avstand til flyplass

Malmö Airport Sturup: 23 km
Københavns flyplass, Kastrup 43 km

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.