Medlemskap
A girl with a drink outside in the sun at Strömstad Spa & Resort.

Unike matopplevelser i kystbyen Strömstad

Med en stor porsjon skjærgårdsidyll er Strömstad et perfekt reisemål for både matelskere og de eventyrlystne. Utforsk byens fantastiske barer og restauranter, flere av dem med orkesterplass til den vakre sjøutsikten.

Lokalprodusert og kortreist mat

Strömstads vakre beliggenhet ved kysten gir grunnlag for byens utvalg av opplevelser, enten det dreier seg om restauranter, barer eller andre typer attraksjoner. Her kan du forvente deg menyer som preges av lokale og nærproduserte råvarer som er basert på sesong, og en bærekraftig matfilosofi. Nyt havets fristelser i selskap med fantastisk utsikt rett fra flere av byens restauranter og barer – en stor del av utvalget finner du nemlig ved havet. Velkommen til Strömstad.

Finn roen i skjærgården

Kunne du tenke deg litt fred og ro? Da har du kommet til helt rett sted. I Strömstad finner du flere muligheter for avkobling. Dersom et bar- eller restaurantbesøk ikke er tilstrekkelig for å finne roen, er kanskje et spaopphold akkurat det du trenger. Eller hvorfor ikke kombinere alt sammen? På Strömstad Spa & Resort kan du nyte fantastiske spabehandlinger, vellagde retter 10 meter fra sjøkanten, for deretter å lande mykt i en hotellseng for optimal avkobling.

Strömstad

Restauranter og barer

UTVALGTE OPPLEVELSER

Mer å oppdage