Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Quality Hotel™ Globe Stockholm ,  Sverige

Quality Hotel™ Globe

Stockholm,  Sverige

Velkommen til Quality Hotel Globe, vegg i vegg med Avicii Arena og Tele2 Arena. Som et av Stockholms største hotell tilbyr vi en perfekt beliggenhet for konferanser og arrangementer og for deg som vil bo behagelig for å oppleve det beste av hovedstaden.

Quality Hotel™ Globe 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,3
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

8,3
av 10
Vurdering av Quality Hotel™ Globe

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Quality Hotel Globe er en yrende møteplass i sør-Stockholm, kun ti minutter fra Stockholm Sentralstasjon. Med våre 527 romslige hotellrom og 18 konferanserom er vi byens tredje største konferansehotell.

Uslåelig beliggenhet

Globenområdet er en av Stockholms mest levende møteplasser. Hotellet ligger rett ved de store arenaene: Annexet, Hovet, Avicii Arena og Tele2 Arena. Så uansett om du besøker oss for å delta i en konferanse, se en konsert eller en hockeymatch eller bare ønsker deg en cityweekend, så står vår betjening klar til å gi deg en opplevelse utover det vanlige. Her kan du lese mer om Stockholm.

Et konferansehotell med uendelige muligheter

Sammen med vårt dyktige og dedikerte medarbeidere, hjelper vi deg med å få det optimale arrangementet eller konferanse ned i minste detalj. Les mer om Quality Hotel Globes konferansekonsept her.

Stockholmsferie med familien

Quality Hotel Globe er et perfekt valg for en Stockholmsweekend med hele familien. Vi tilbyr flere romslige hotellrom med ulike løsninger der hele familien får plass. I lobbyen har vi Q-Zone med shuffleboard, PinPoint og bordtennis. Like ved hotellet finner du eventsenteret Tolv Stockholm der dere kan bowle, spille biljard, synge karaoke og mye annet. Ta en tur og se på utsikten over Stockholm i Skyview.

Room for gaming

Hos Quality Hotel Globe finner du Nordens første rene Gaming Rooms i samarbeid med Telia og Gsign. Rommene er innredet med ergonomiske møbler spesielt designet for spilling. Og selvfølgelig er det nyeste tekniske utstyret også tilgjengelig for den beste opplevelsen. 

Suiter

Unn deg det lille ekstra i hverdagen, eller overrask noen du liker! Oppgrader oppholdet til en av suitene våre i 11. etasje. 

The Social Bar & Bistro

Vi ønsker deg velkommen til å nyte gode retter fra vår klassiske bistromeny. Høy kvalitet og god drikke står også på menyen! Mer informasjon og aktuelle åpningstider finner du her.

Lobbybaren

Vår store, åpne lobby med baren som sentrum er en opplagt møteplass for både hotellgjester og andre besøkande. For nåværende åpningstider se Vanlige spørsmål for mer info.

Takterrasse

Takterrassen kun tilgjengelig for arrangementer som konferanser og private events. Interresert i å booke takterrassen ved konferanser og evenst? Ta kontakt med oss for mer informasjon på epost: q.globe@strawberry.se

Arenarestauranten

I syvende etasje finner du våre populære Arenarestaurant med utsikt rett inn i Avicii Arena. Her serveres vår store frokostbuffé, konferanselunsjer og spesialmiddager. 

Arrangementsmeny

Skal dere på konsert eller kamp? Når det er arrangeres event på arenaene Tele2 Arena, Avicii Arena, Hovet eller på Annexet tilbyr vi noen ganger en arrangementsmeny Arenarestauranten i syvende etasje. Ta kontakt dersom du har spørsmål angående dette!

Solenergi

Ved Quality Hotel Globe er vi stolte over at vi har installert et solcelleanlegg på taket vårt. Anlegget på ca50 kW kan årlig komme til å produsere omtrent like mye energi som det tar å lade 550 teslabiler eller å bake 1,7 millioner kanelboller. Solcelle er en viktig del i vårt "WeCare" arbeid.

Hjertelig velkommen til Quality Hotel Globe!

Kontakt

  • Arenaslingan 7 12177 Stockholm , Sverige

Finne frem til hotellet 

T-bane

Ta den grønne linjen nr. 19 mot Hagsätra. Gå av ved holdeplass Globen.

Fra Arlanda Airport

Arlanda Express eller flybuss til Stockholm C. Bytt til T-bane.

Taxi

Vi anbefaler Taxi Stockholm,
telefon +46 8 15 00 00

Om Quality Hotel Globe

Antall hotellrom

527 stk

Antall handikaptilpassede rom

12 stk

Antall konferanselokaler

18 stk - kapasitet til over 1400 personer

Avstand til flyplasser

Stockholm Arlanda Airport: 41 km, 
ca 45-60 min
Bromma Stockholm Airport: 15 km, 
ca 30-35 min

Avstand lokaltrafikk

Globen T-banestation: 700 m, ca 5 minutters gange fra hotellet.

Stockholms Sentralstasjon: 5 km. Herfra går SJ:s tog, Arlanda Express og Flybussene.

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.