Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Collection® Hotel Wellington Stockholm ,  Sverige

Clarion Collection® Hotel Wellington

Stockholm,  Sverige

Clarion Collection Hotel Wellington ligger i hjertet av Østermalm, et av Stockholms mest fasjonable strøk. Her bor du med fantastisk beliggenhet i Stockholm. Frokost, fika og kveldsmat er inkludert hver dag!

Clarion Collection® Hotel Wellington 0 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
7,5
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

7,5
av 10
Vurdering av Clarion Collection® Hotel Wellington

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Clarion Collection Hotell Wellington er et deilig avskjermet hotell midt i fasjonable Östermalm. Hos oss er det deilig å trekke seg tilbake etter lange arbeidsøkter eller dager med vandring i Stockholms gater. Når du bor hos oss er frokost, fika og kveldsmat inkludert hver dag. 

Midt i Østermalm

Hotellet ligger i hjertet av Østermalm, Stockholms mest fasjonable strøk. Her bor du i gangavstand til det yrende folkelivet på Stureplan med sine mange butikker, restauranter og nattklubber. Du finner også Stockholms store attraksjoner som Moderna Museet, Skansen og Vasamuseet i nærheten. Les mer om Stockholm her.

Wellingtons ekstraetasje – Gästvåningen

Wellingtons ekstraetasje ligger i en separat bygning i Skeppargatan 27, 140 meter fra hotellets hovedbygning. Her finnes ni rom, hvor noen vender ut mot gaten og andre mot den koselige bakgården. Innsjekking gjøres på Wellington, hvor vi serverer kveldsmaten. Frokost og utsjekking skjer i ekstraetasjen. Du finner rommene i Wellingtons ekstraetasje helt nederst i oversikten over hotellrom, hvor du kan booke direkte. 

Kveldsmat og fika er alltid inkludert

Vi på Clarion Collection Hotel Wellington vil gjøre det enkelt for deg. Derfor serveres det hver kveld både varmrett med salat, og på ettermiddagen står fika fremme. Som gjest er dette alltid inkludert når du bor hos oss. Selvsagt er også en stor frokost inkludert hver morgen. Les mer og se serveringstider under Servicetilbud

Loungebar

I vår koselige loungebar kan du nyte deilige drinker sammen med vårt populære rekesmørbrød med håndrensede reker. Loungen er kjent for sin hjemmekoselige atmosfære, noe vi synes er hyggelig.

Relax

Kanskje har du lyst å slappe av en stund i badstuen vår? Om du bestiller tid i resepsjonen kan du nyte badstuen for deg selv. Vi setter gjerne frem noe avkjølende drikke og snacks om du ønsker det.

Elegant innredning og panoramautsikt

Her finner du en elegant atmosfære preget av moderne møbler og beroligende farger. Fra hotellets balkonger og terrasser har du en fantastisk panoramautsikt over Stockholm. 

Fra bakeri til hotell

Hotellets bygning har en lang og spennende historie som går tilbake til 1938 da bygget ble reist som et boligbygg. Bygningen ble tegnet av arkitekt Ernst Grönwall og var på sin tid uvanlig, da det i byggeforskriftene stod at "utleie skjer til enkeltpersoner og ikke til familier". På gateplan var det bakeri, konditori og i en periode var det hanskebutikk hvor resepsjonen nå ligger. Eiendommen ble i 1967 ombygd til hotell og fikk navnet etter den berømte Hertugen av Wellington.

Ekstraetasjens historie

For ca. 60 år siden var dette våningshuset et pikehjem. Noen år senere ble den gamle boligen omgjort til et enklere hotell med dusj i gangen. Opp gjennom årene har hotellet blitt ombygd og renovert. Siden oktober 2014 har "Gästvåningen" tilhørt Clarion Collection Wellington.

Kontakt

  • Storgatan 6 11451 Stockholm , Sverige

Finne frem til hotellet

Tog

Tog til Stockholm C,
bytt der til T-bane eller taxi.

T-bane

Rød linje mot Ropsten eller Mörby C,
gå av ved Østermalmstorg.

Fra Arlanda flyplass

Arlanda Express eller Flybuss till Stockholm C,
bytt her til T-bane eller taxi.

Taxi

Vi anbefaler Taxi Stockholm,
telefon +46 8 15 00 00.

Om Clarion Collection Hotel Wellington

Antall rom

60 rom - 100 sengeplasser

Avstand til flyplassen

Arlanda 45 km, ca 45 min

Avstand Stockholm C

30 min gåavstand

Tripadvisor Travelers' Choice Awards 2024

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.13.011 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.