Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Collection® Hotel Tapto Stockholm ,  Sverige

Se alle hotell i Stockholm, Sverige
  • Ljus och trendig restaurang på hotell Tapto Stockholm

Clarion Collection® Hotel Tapto

Stockholm,  Sverige

Velkommen til Clarion Collection Hotel Tapto! Hotellet ligger i et rolig og sentralt område, like ved Stockholm Stadion. Shopping og byliv venter like utenfor døren, og hver dag er frokost og kveldsmat inkludert i prisen.

Clarion Collection® Hotel Tapto 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  

Vurdering fra TripAdvisor

4,5
1517 vurderinger
4,5
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
4
Sted
4,5
Sovekvalitet
4,5
Service
5

Strålende service og hyggelig hotell

24. oktober 2022, Son, Norge, Bjorn Ove S

Vi var to par som besøkte hotellet i forbindelse med Stockholm Open. Oppholdet var strålende med topp service fra hyggelig personal. Høydepunkt var da vi kom sent tilbake etter en lang dag i tennishal…

Vi var to par som besøkte hotellet i forbindelse med Stockholm Open. Oppholdet var strålende med topp service fra hyggelig personal. Høydepunkt var da vi kom sent tilbake etter en lang dag i tennishallen og vi fikk servert solid middag kl 23.15 om kvelden, alt med et smil. Rom og bad var absolutt bra, det samme med frokost. Beliggenhet var fin for vårt behov. Hotellet anbefales
Les mere
5

Bra hotell, velger det flere ganger.

8. august 2022, Halden, Norge, Katti85

Litt trange rom, men oppholdt oss ikke mest der uansett. God frokost som dekket alle behov. Veldig hyggelige og hjelpsomme ansatte. Kort vei til t-banen. Ingen aircondition på rommet, selv om vi klart…

Litt trange rom, men oppholdt oss ikke mest der uansett. God frokost som dekket alle behov. Veldig hyggelige og hjelpsomme ansatte. Kort vei til t-banen. Ingen aircondition på rommet, selv om vi klarte oss uten hadde det vært greit å vite på forhånd.
Les mere
4

Hyggelig hotell

10. august 2019, Leksand, Sverige, 724beritb

Koselig hotel, fin størrelse på superiorrom. God frokost, og veldig bra konsept med evningmeal! Veldig god mat alle tre kvelden vi spiste der. Det hadde vært veldig fint om maten hadde vært bedre merk…

Koselig hotel, fin størrelse på superiorrom. God frokost, og veldig bra konsept med evningmeal! Veldig god mat alle tre kvelden vi spiste der. Det hadde vært veldig fint om maten hadde vært bedre merket mtp allergener, så man slapp usikkerhet om hva maten inneholder (ikke alltid man fikk et veldig godt svar på hva maten inneholder når man spurte personalet)

Svar fra eier

15. august 2019

Hej, Vilken härlig läsning! Vad roligt att höra att ni har haft en bra vistelse hos oss. Vi blir oerhört glada och stolta att ni ger oss så fina rekommendationer för vårt hotell, så härligt att höra att ni är nöjda med vår personal och vår service! Vi tar även med oss att vi kan markera ellergener bättre. Varmt välkomna tillbaka till oss igen!

Les mere
5

Fantastisk hotell

5. august 2019, Oslo, Norge, Guccilpa

Vi har bodd på hotellet også sist år, og valgte derfor dette hotellet igjen. Fantastisk hotell, beliggenhet og veldig hyggelige ansatte som gjorde vårt opphold perfekt. Var her for feiring av Pride o…

Vi har bodd på hotellet også sist år, og valgte derfor dette hotellet igjen. Fantastisk hotell, beliggenhet og veldig hyggelige ansatte som gjorde vårt opphold perfekt. Var her for feiring av Pride også dette året så beliggenheten er jo super. Veldig god frokost & middag- de esom jobbet i restauranten denne helgen gjorde en Fantastisk jobb- fullt opp med gjester, men aldri noe som var tomt i fatene- veldig BRA. Kjempe søt dame i kjøkkenet som var smilende og ønsket folk ett godt måltid selv om hun hadde Masse å gjøre var det alltid ett smil :) Slike ansatte skal dere ta godt vare på de er gull verdt :) Vi kommer tilbake i Oktober.

Svar fra eier

5. august 2019

Hej, WOW- Vilken härlig läsning! Vad roligt att höra att ni har haft en bra vistelse hos oss. Vi blir oerhört glada och stolta att ni ger oss så fina rekommendationer för vårt hotell, så härligt att höra at ni är nöjda med vår personal och vår service! Varmt välkomna tillbaka till oss igen- WE have room for all!

Les mere
3

Dette kan dere bedre

22. juli 2019, Sarpsborg, Norge, Tore V

Vi har bodd på hotellet tidligere og vært tilfredse. Denne gangen var vi mindre heldige. Vi fikk et standardrom som for så vidt var trivelig men trangbodd, med en liten skriveplate og en pinnestol so…

Vi har bodd på hotellet tidligere og vært tilfredse. Denne gangen var vi mindre heldige. Vi fikk et standardrom som for så vidt var trivelig men trangbodd, med en liten skriveplate og en pinnestol som eneste inventar ut over sengene. Ikke som avbildet ved bestilling. Ingen aircondition. Frokosten var sparsommelig, og varmrettene var kalde. Kveldsmat var ok første dag, men dag to fikk vi fisk som ikke var gjennomkokt. Rydding og renhold i matsalen var mangelfull. Pluss for meget hyggelig og hjelpsom betjening i resepsjonen, og gode badehåndklær.

Svar fra eier

31. juli 2019

Hej! Tack för er recension på Tripadvisor, vad tråkigt att höra att er vistelse inte var till full belåtenhet hos oss denna gång. Gällande våra rum så är de är olika stora beroende var i huset rummen ligger. Aircondition har vi inte på hotellet. Gällande maten så tar vi det vidare till kökschefen. Hör gärna av er till mig nästa gång ni kommer så ska vi se till att ni får en bra vistelse hos oss. Välkomna åter!

Les mere

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.1.9.007 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet.

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.