Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Collection® Hotel Tapto Stockholm ,  Sverige

Clarion Collection® Hotel Tapto

Stockholm,  Sverige

Velkommen til Clarion Collection Hotel Tapto! Hotellet ligger i et rolig og sentralt område, like ved Stockholm Stadion. Shopping og byliv venter like utenfor døren, og hver dag er frokost og kveldsmat inkludert i prisen.

Clarion Collection® Hotel Tapto 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,8
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

8,8
av 10
Vurdering av Clarion Collection® Hotel Tapto

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Når du bor på Clarion Collection Hotel Tapto møtes du av personlig service, moderne omgivelser og uformell atmosfære. Hver dag er både frokost, fika og kveldsmat inkludert i romprisen når du bor hos oss.

Sentral beliggenhet i rolig strøk

Hotellet ligger i et rolig og trivelig område av bydelen Østermalm i Stockholm. Den fasjonable bydelen har et bredt utvalg av elegante butikker og prisvinnende restauranter. Det er gangavstand til noen av Stockholms mest kjente attraksjoner som Stockholm Stadion, Junibacken og Vasamuseet. Her kan du lese mer om Stockholm.

Fika og kveldsmat inkludert

Hver dag kan du spise en stor og god frokost på hotellet, som selvsagt er inkludert i romprisen. Også fika på ettermiddagen og kveldsmat på kvelden er inkludert når du bor hos oss. Du kan lese mer om maten og serveringstidene under Servicetilbud. I lobbybaren vår kan du slappe av med en kaffe eller kjøpe vin og andre drikkevarer. Her finnes også en meny med enkle småretter.

Møterom

Hotellet har har to møterom med plass til totalt 25 personer. Les mer om våre møterom her.

Relax

Relaxavdelingen vår er til for at du som gjest skal kunne slappe av og nyte. Her har vi tørrbadstue, dampbadstue og et område for ren avslapping. Et lite treningsrom er også tilknyttet relaxavdelingen.

Hotellets historie

Hotellets unike historie startet da bygningen ble brukt som boligkvarter for det nærliggende hovedkvarteret for forsvaret. Ordet ”Tapto” stammer fra det militæret signalet for ”å gå til hvile”. Bygningen har ivaretatt mye av denne historien gjennom små utstillinger og motiv fra svensk militærliv fra 1600-tallet og frem til i dag.

Kontakt

  • Jungfrugatan 57 11531 Stockholm , Sverige

Finn frem til hotellet

Buss

Buss 1 og 4, holdeplass Jungfrugatan

Tunnelbane

Rød linje mot Mörby centrum, holdeplass Stadion

Fra Arlanda Airport

Flytog til Stockholm C, bytt til buss, T-bane eller taxi

Taxi

Vi anbefaler Taxi Stockholm,
telefon +46 8 15 00 00

Om Clarion Collection Hotel Tapto

Antall rom

140 rom - 260 sengeplasser

Antall møterom

2 stk - plass til 25 personer

Avstand til flyplass

Arlanda: 45 km, ca 45 min

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.