Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Collection® Hotel Majoren Skövde ,  Sverige

Se alle hotell i Skövde, Sverige

Clarion Collection® Hotel Majoren

Skövde,  Sverige

Velkommen til Clarion Collection Hotel Majoren. Hotellet ligger sentralt i Skövde i en villa fra tidlig på 1900-tallet med nærhet til shopping og restauranter. Frokost, fika og kveldsmat er inkludert hver dag.

Clarion Collection® Hotel Majoren 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,1
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

8,1
av 10
Vurdering av Clarion Collection® Hotel Majoren

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

Vurdering fra TripAdvisor

4,5
571 vurderinger
4,5
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
4,5
Sted
4,5
Sovekvalitet
4,5
Service
4

Lite og koselig Hotel

24. februar 2023, Elverum, Norge, 950_ysteins

Koselig Hotel med god mat og hyggelige ansatte. Store og fine rom (delux) gode senger. Kan fint anbefale dette hotellet til både familier og forretningsreiser. Frokost og kveldsmat ink…

Koselig Hotel med god mat og hyggelige ansatte. Store og fine rom (delux) gode senger. Kan fint anbefale dette hotellet til både familier og forretningsreiser. Frokost og kveldsmat ink i prisen. Skal teste ut Scandic neste gang jeg er i Skövde.

Svar fra eier

1. mars 2023

Vad roligt att höra att du var så nöjd med din vistelse, hoppas att du snart kommer tillbaka till oss här på Majoren.

Les mere
1

Meget skuffende. Ikke Clarion Collection verdig.

31. juli 2021, , 875stianl

Vi ankommer hotellet kl 1430 og møter et skittent resepsjon og bespisnings område. Matrester og fettrester på de fleste bord. Gulvet ser ikke ut pga matrester og skitt. Motbydelig. Ingenting blir vask…

Vi ankommer hotellet kl 1430 og møter et skittent resepsjon og bespisnings område. Matrester og fettrester på de fleste bord. Gulvet ser ikke ut pga matrester og skitt. Motbydelig. Ingenting blir vasket verke til fika eller kveldsmat. Vi ankommer fika kl 16. Da er det tomt for mat. Vi får så vidt en kopp kaffe. Ikke påfyll. På kjøkkenet står to ansatte og henger. Kl 18 er det kveldsmat men på grunn av totalt manglende renhold i disse Corona tider spiser vi ikke. Hotellrommet hadde ikke hatt bedre gulvvask på lang tid. Støvtørk ja, men vasket gulv NEI. Brune flekker på gulvet. Det luktet svette og skittent på rommet. Ingen ventilasjon. Kabeltrommel betjener skrivebord og Tv med strøm. Ikke lovlig i Norge. Lovlig i Sverige? Tvilsomt. Brannfarlig uten tvil. Alt blir påpekt til resepsjonen men får bare skuldertrekk til svar. Tror ikke vi spiser frokost her i morgen tidlig. Dette hotellet har et stort problem. Løsningen sitter i ledelsen.

Svar fra eier

4. august 2021

Du får gärna kontakta mig så kan vi reda ut dina synpunkter på din vistelse direkt och inte på Tripadvisor. Maila cc.majoren@choice.se med kontaktuppgifter så hörs vi.

Les mere
2

Styr unna Hotel Majoren i Skövde

31. juli 2021, Troms, Norge, lissbethl

Har til dags dato ikke opplevd mer skittent og rotete hotel. Møtes av en resepsjon der det åpenbart ikke har vært vasket og ryddet på lenge. Frokostrester står igjen i bufféen, klokka er 14.30. Romm…

Har til dags dato ikke opplevd mer skittent og rotete hotel. Møtes av en resepsjon der det åpenbart ikke har vært vasket og ryddet på lenge. Frokostrester står igjen i bufféen, klokka er 14.30. Rommet bærer preg av rask rengjøring lukter innestengt og er støvete. Gulvet er flekkete, og disse flekkene ar seg vaske bort med en våtserviett!!!!!!! Føler meg ikke trygg på grunn her med tanke på Corona pandemien. Safe stay ? No way !!!!!!!!!

Svar fra eier

4. august 2021

Vad tråkigt att du inte var nöjd med din vistelse hos oss. Eftersom efterfrågan var hög den dagen på fika så ställde vi fram kaffet och den hembakade kakan redan kl 14.00 så det var inte frukostdisk du såg utan disk från eftermiddagsfikat. Vi hoppas vi får välkomna dig en annan gång och förhoppningsvis överträffa dina förväntningar.

Les mere
5

Overraskende bra

19. august 2018, Gran Canaria, Spania, willtellya

Hvor ofte finner man et hotell som har frokost, snacks for på ettermiddagen også middag på kvelden?!? Rommet var veldig bra, men balkong og god seng. Var her i 3 dager og var veldig fornøyd med hot…

Hvor ofte finner man et hotell som har frokost, snacks for på ettermiddagen også middag på kvelden?!? Rommet var veldig bra, men balkong og god seng. Var her i 3 dager og var veldig fornøyd med hotellet. Beliggenhet er perfekt hvis man skal enten til Skøvde Arena eller Skara Sommarland. Veldig koselig sentrum med mange andre restauranter. Hjelpsomme og hyggelige ansatte. Vil bo her igjen hvis jeg kommer tilbake.

Svar fra eier

24. august 2018

Tack vad roligt att höra att ni var så nöjda med er vistelse. Hjärtligt välkomna tillbaka till oss en annan gång.

Les mere
5

Perfekt hotell

11. august 2018, Midt-Norge, Norge, 469latifs

Perfekt liten hotell å bo i. Trevlig personaler i reception God mat frukost och kvelds mat Stor rum Fantastisk dekoration och design Historical styl Centrale belignehet er stor fordel for alle stor…

Perfekt liten hotell å bo i. Trevlig personaler i reception God mat frukost och kvelds mat Stor rum Fantastisk dekoration och design Historical styl Centrale belignehet er stor fordel for alle store og små

Svar fra eier

12. august 2018

Vad roligt att höra att du var så nöjd med din vistelse. Vi hoppas du snart kommer tillbaka till oss.

Les mere

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.11.002 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.