Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Collection® Hotel Majoren Skövde ,  Sverige

Clarion Collection® Hotel Majoren

Skövde,  Sverige

Velkommen til Clarion Collection Hotel Majoren. Hotellet ligger sentralt i Skövde i en villa fra tidlig på 1900-tallet med nærhet til shopping og restauranter. Frokost, fika og kveldsmat er inkludert hver dag.

Clarion Collection® Hotel Majoren 0 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Sustainability rating
7,4
av 10
Sustainability rating

Dette er vår egen bærekraftsvurdering som gir en indikasjon på hvordan hvert hotell presterer innen flere ulike bærekraftsområder. Vurderingen er basert på et snitt fra de siste 7 dagene.

7,4
av 10
Vurdering av Clarion Collection® Hotel Majoren

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Vurderingen er basert på hvordan hotellet over tid presterer på sine mål for å minske klimapåvirkningen i innen områdene energi, vann, avfall, matavfall, kjemikalier, vasking av tekstiler og farlige utslipp.

Utvalg av målene til Strawberry
Klimanøytralitet innen 2030

Målet vårt er å bli klimanøytrale i vår egen virksomhet innen 2030, og samtidig halvere utslippene i våre leverandørkjeder.

Mindre matsvinn innen 2030

Vi jobber hardt og aktivt for å redusere matsvinnet i vår virksomhet med 50 % innen 2030.

På Clarion Collection Hotel Majoren bor du i en tradisjonell og klassisk setting, midt i Skövdes historie og kultur. Hotellet ligger delvis i en gammel sosietetsvilla fra forrige århundre. Frokost, fika og kveldsmat er inkludert hver dag.

Like ved sentralstasjonen

Hotellet ligger ikke langt fra Skövde sentrum. Byen har et variert utvalg av butikker og restauranter, og kjøpesenteret Commerce ligger bare hundre meter fra hotellet. Det er også kort vei til kollektivtransport fra hotellet, og sentralstasjonen med buss og togstasjon ligger på andre siden av gaten. Attraksjoner som Kulturhuset og opplevelsesbadet Arena Skövde ligger heller ikke langt unna.

Fika og kveldsmat inkludert

Hver morgen kan du spise en stor og god frokost inkludert i prisen når du bor hos oss. I tillegg kan du kose deg med litt sweets på ettermiddagen og ikke minst spise kveldsmat på hotellet hver kveld - alt uten ekstra kostnad. Les mer om dette under Servicetilbud. Hotellet har også lobbybar hvor du kan slappe av med en drink om du vil.

Golf i Skövde

I Skövde finner du en levende golfkultur med to golfklubber i nærheten. Vi samarbeider med Skvöde og Billingens Golfklubb for å tilby våre populære golfpakker til deg som gjest. I perioder har vi gode pakketilbud liggende på vår hjemmeside. Følg med på våre pakketilbud her .

Kontakt

  • Trädgårdsgatan 5 54130 Skövde , Sverige

Finn frem til hotellet

Buss/tog 

Skövde centralstation 

Taxi

Taxi Skövde tlf +46 500 416500

Om Clarion Collection Hotel Majoren

Antall rom

70 rom - 113 sengeplasser

Fra flyplassen

Nyköping Lufthavn, 300 km ca 3 timer og 30 min

Få opptil 25 % rabatt!

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Få opptil 25 % rabatt!
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

3.2.13.011 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.