Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Møt oss

Skellefteå Sverige

1 hotell passer ditt søk

Forsøk en annen destinasjon

Møter og konferanser i Skellefteå

Skal du booke kurs- eller konferanselokaler i Skellefteå? Populære Quality Hotel™ Skellefteå Stadshotell ligger midt i byen og er nær severdigheter, kollektivtrafikk og Skellefteå lufthavn.

Konferansehotellet Quality Hotel Skellefteå Stadshotell passer perfekt når du vil samle teamet for møter, kickoff eller en lengre konferanse. Hotellet har mange moderne lokaler for både større og mindre konferanser. Personalet hjelper gjerne til med alt fra teknikk, planlegging, kaffe og te, til bankettmiddager og uformelle treff.

Selvsagt passer også lokalene til festlige anledninger, enten du bestiller som bedrift eller privatperson. Her har du for eksempel også muligheten til å holde en bryllupsmiddag eller et utdrikningslag. Har du noe ekstra å feire eller liker å danse? Da kan hotellet også tilby Verandaen, Skellefteås mest populære restaurant og nattklubb.

Når det er på tide med teamaktiviteter, har Quality Hotel Skellefteå Stadshotell en relax-avdeling der dere kan slappe av etter en lang dag med kreative møter og presentasjoner. Slå dere ned i et av relax-rommene og nyt den vakre utsikten over byparken og Skellefteelven, eller hvorfor ikke gå i badstua og avslutte dagen i jacuzzien?

Er dere på jakt etter fart og moro, har Skellefteå alt hva en by kan tilby av restauranter samt kulturområdet Nordanå, alt i nærheten av hotellet. Du kan også utforske den vakre naturen Norrland har. Med sin lange kyst og nærliggende skjærgård finnes det mange vakre utflukter å velge blant. Er dere på besøk om vinteren, gå ikke glipp av en tur med hundeslede. Eller hva med en elgsafari, eller et oppfriskende vinterbad? Velkommen til Skellefteå! 

Les mindre
1 hotell passer ditt søk
Det var mange!

Det oppstod et problem med sendingen av din forespørsel. Vennligst prøv igjen senere.

Men vi kontakter deg gjerne for å se om vi kan ordne noe som passer dine behov

Fyll i

Navn

Feil i e-postadresse

Feil i telefonnummer

Meldingen er sendt

3.2.13.011 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensninger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkode

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.